Stenhus Pearl of KaliUgljan Kali - Kroatiske øer

priser fra € 150 per nat
Detaljeret beskrivelse

Første række til havet 2 minutters gang fra stranden Privat parkering (2 køretøjer) Fuldt og moderne udstyrede lejligheder i en rolig del af byen Vores smukke Villa Pearl of Kali blev bygget i 2021 med det formål at tilbyde gæsterne en unik ferieoplevelse og følelse af et traditionelt dalmatisk stenhus nær havet. Villaen er bygget kun 7 meter fra havet, og dens store terrasse på 23 kvadratmeter byder på en uberørt panoramaudsigt over den smukke ø Ošljak, Vir, Zadar, Bibinje og Velebit National Park. I nærheden af villaen er der smukke strande og nem adgang til byens centrum. Alle detaljer er omhyggeligt designet for at sikre det højeste niveau af komfort for vores gæster. En rolig beliggenhed, et behageligt interiør og en rummelig terrasse tilbyder masser af muligheder for gæster, der ønsker at slappe af, og dem med en mere eventyrlysten ånd. Uanset typen sørger vi for, at du føler dig hjemme og drager fordel af villaens filosofi - skabt til minder, der holder.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
I tilfælde af annullering af reservationen tilbagebetales depositum ikke
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 100 m
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 600 m
  • Tankstation: 2 km
  • Lufthavn: 10 km
  • Lystbådehavn: 3 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Faciliteter Drikkevarer velkommen Underholdning Kajakkort Netflix Andre tjenester på øen (tillæg) Scooterudlejning Cykel-, e-cykel-, motorcykel- og quad-udlejning Båd- og yachtudlejning Massage og skønhedsbehandlinger Kæledyr ikke tilladt Fester/arrangementer ikke tilladt Husregler Gæster skal være stille mellem kl. 23.00 og 07.00.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Stenhus Pearl of Kali
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Graz,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Marts 2024
Nezaboravan odmor

Paradise Sea Vacation: Dette var vores andet besøg i stenhuset i Kali, men denne gang besluttede vi at blive længere, og vi kunne ikke være mere lykkelige! Udsigten til havet fra terrassen er fængslende, og de hyggelige senge lader os falde blidt i søvn til lyden af bølgerne hver nat. Køkkenet er udstyret med alt det nødvendige for at tilberede lækre måltider, og værterne tog imod os med varme smil og nyttige tips om lokale attraktioner. Vi kan ikke vente med at vende tilbage. Vi anbefaler bestemt denne bolig til alle, der leder efter et afslappende ophold ved havet med en betagende udsigt.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Split,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, August 2023
Ferie i 2023

Vores ophold i stenhuset i Kali var uforglemmeligt. Hver dag udforskede vi øens skjulte bugter, gik langs stierne gennem stenene og nød at svømme i det krystalklare hav. Om aftenen nød vi terrassen med udsigt over havet og lyden af stilhed. Værterne var meget venlige og gæstfrie. Tillykke og på gensyn næste år!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Lucija Zonjić Kovač
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Stenhus Pearl of Kali annonce er blevet set 1225 gange siden 05.02.2024.