Ferielejligheder LavandaMurter Jezera - Kroatiske øer

priser fra € 50 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Murter Jezera og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Den nyligt moderne lejlighed Lavanda ligger i et lille og malerisk sted Jezera og tilbyder dig fuld komfort under dit ophold. Søerne er et lille fiskeri- og turiststed, der er ideelt til hvile og afslapning. Beliggende anden række fra havet på første sal i et familiehus med separat indgang. Lejligheden er beliggende i det kystnære centrum ikke langt fra ACI marina, restauranter, butikker og 5 minutters gang til stranden. Lejligheden har 1 dobbeltværelse med dobbeltseng 160 x 200, stue med sovesofa, funktionelt udstyret køkken med ovn, el. keramisk kogeplade, køleskab med fryser, kaffemaskine, elkedel, badeværelse, terrasse på 14 m2 med havudsigt, TV / SAT fladskærm, gratis WI-FI, aircondition (inkluderet i prisen), sikker parkeringsplads og udendørs grill.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Forudbetaling for reservationen er 30% af det samlede beløb, resten af beløbet betales ved ankomsten til lejligheden. Betalingsoplysninger: Kontonummer: HR7323600003234668532 International betaling: IBAN HR9823600003117188278 Zagrebačka banka, Trg Bana J. Jelačića 10, 10000 Zagreb, SWIFT / BIC-KODE: ZABAHR2X Ankomst efter kl. 14 til 22. Afgang indtil kl. 10. Minimumsopholdet er 5 dage, for et kortere ophold forhøjes prisen med 30%.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Kære gæster, I er velkomne i vores husstand og i denne usædvanlige tid og omstændigheder for os alle. Derfor har vi justeret vores afbestillingspolitik. For alle reservationer annulleret 7 dage før den reserverede ankomstdato med en refusion på 100% på forhånd. Hvis du annullerer inden 7 dage før ankomst, holder vi forskudsbetalingen fuldt ud. Denne annulleringspolitik er gyldig, indtil slutningen af pandemien er erklæret. Rejs venligst samvittighedsfuldt for at beskytte dig selv og alle de mennesker, der er kære for os.
Afstande
  • Hav: 50 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 50 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 50 m
  • Læge: 3 km
  • Apotek: 3 km
  • Bank: 3 km
  • Posthus: 300 m
  • Tankstation: 50 m
  • Busstation: 300 m
  • Jernbanestation: 30 km
  • Lufthavn: 60 km
  • Lystbådehavn: 50 m
  • Sportsaktiviteter: 200 m
  • Diskotek: 3 km
  • Nationalpark: 12 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Jezera på øen Murter er et traditionelt fiskeri og maritimt sted, dets omgivelser er et unikt miljø for at nyde Big Game fiskeri, der hvert år tiltrækker flere og flere entusiaster, der er ivrige efter eventyr og adrenalin inden for tunfiskeri. Så kom til Jezera, lad sommeren ved solnedgang fortælle dig den smukkeste efterårshistorie om et sted badet i alle naturens farver. Under opholdet har vores gæster til rådighed en udendørs grill og gratis parkering i haven.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Lavanda
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Varazdin,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, April 2021
Fantastisk!!!

Lejligheden er meget flot og ren. Alt var som beskrevet og som på billeder. Beliggenheden er også fantastisk og fredelig. Fantastisk til at gå i nærheden af kysten. Der er cirka 20 minutters gang til Tisno gennem den smukke fyrreskov nær havkyst. Gangbro er pote og også fantastisk til cykling. Butikker og caféer i nærheden. Værter er fantastiske !!! Oprindeligt planlagt at blive i 7 dage, men i sidste ende forlænget i 11 dage på grund af gæstfrihed og hvor fantastisk alt var, lejlighed, beliggenhed osv ... Fantastisk for nogen, der ønsker fred, og som kan lide at være aktiv, gå eller cykle. Også med bil er der få store steder at besøge inden for 30-40 minutters kørsel, som Zadar, Vodice eller Sibenik.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Osijek,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, Juli 2021
Indkvartering og værter for hver anbefaling

Dette er vores andet ophold i denne lejlighed og bestemt ikke vores sidste. Indkvarteringen er vidunderlig, trofast vist i annoncen, renligheden er på et misundelsesværdigt niveau. Den er udstyret med alle de små ting, du muligvis har brug for fra køkkenet til badeværelset. Smuk stor terrasse med udsigt over havet. Alt er et par minutters gang væk og kan gøres til fods. Værterne er vidunderlige, altid til din tjeneste. Vi blev pænt modtaget og behandlet med lokale delikatesser. Vi følte os hjemme. Ros.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Lavanda, Juni 2018
Ros !!!

Vi bor i øjeblikket i denne lejlighed. Værterne er vidunderlige mennesker, for alle ros, modtaget os som ingen overalt. Lejligheden er ren, ryddelig, ildelugtende og sjovere end i billederne. Alt i beskrivelsen er virkelig, og det er sådan, alt er lige ved hånden, så din bil har ikke brug for det. Jeg anbefaler alle at komme, stedet er lidt smuk, visningen fra terrassen tager pusten væk, og værter er vidunderlige mennesker. På denne måde takker jeg dem for generøs gæstfrihed.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Lejlighed Lavanda

Kære Kristina, Mario og Viktor, Vi er meget glade for at have været vores gæster. Vi takker for de gode ord. Vores tilfredshed med vores gæster er i første omgang: "Vi håber, at du nyder det uanset hvilken tid. Vi vil gerne være vært for dig igen. Med venlig hilsen til Viktor :)

Roko Bračanov Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Lavanda annonce er blevet set 33175 gange siden 10.05.2017.