Ferielejlighed DanmarIž - Kroatiske øer

priser fra € 40 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejligheden ligger i en rolig del af Mali Iž helt på toppen af bakken, så den har en smuk udsigt over havet og de omkringliggende øer. Det har en dejlig stor terrasse med siddepladser. Det har sin egen gratis parkeringsplads. Der er 10 minutters gang til havet og sandstranden samt til butikken. Lejligheden består af soveværelse, køkken, stue. stue, spisestue og badeværelse. I stuen er der en hjørnesofa, der kan laves om til to senge. Der er aircondition. Der er to cafébarer og flere restauranter i landsbyen. Strandene er sten, småsten og sandede. Der er masser af fyrreskov, forskellige grønne områder og vandrestier. Der er en anden bygd på øen, Veli Iz, med to butikker, flere restauranter og en kaffebar.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Et depositum på 20 procent betales umiddelbart ved booking, og resten inden ankomst. Det ideelle ankomsttidspunkt er efter kl. 14.00 og afgang kl. 10.00 om morgenen. Du kan rejse til Iž med katamaran eller færge, hvis du kommer i bil.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Bycentrum: 400 m
  • Dagligvarer: 400 m
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 400 m
  • Posthus: 2 km
  • Lystbådehavn: 2 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Gæsterne tilbydes en velkomstdrink. De har en grill til at grille, og en tur til de omkringliggende øer og Kornati National Park kan arrangeres med de lokale udflugtsbådsmænd.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Danmar
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Nada Rokov Annoncering idet 2019
Taler:
Kroatisk, Italiensk,
Mere om ejeren

Jeg ønsker mine gæster et godt og behageligt ophold i min lejlighed. Jeg elsker at møde kære mennesker og få dem til at føle sig hjemme. Gæster kan kontakte os for reservationer på 0038591 5178582 eller 00393923738430

Ferielejlighed Danmar annonce er blevet set 8701 gange siden 06.06.2022.