Ferielejlighed MarijanaIst - Kroatiske øer

priser fra € 70 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejligheden er fuldt udstyret. Det er 50 m væk fra havet og den største sandstrand 300 m. Lejligheden er til 4 personer, 55 m2, terrasse 10 m2 med havudsigt. Lejligheden har et soveværelse med dobbeltseng, køkken, stue med to senge, badeværelse, terrasse.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Opholdsskat er inkluderet i prisen. Forskudsbetaling er obligatorisk. Ankomst- og afgangstid afhænger af fragt- og færgeforbindelser (Jadrolinija - ruteplan, Zadar - Ist, Mali Lošinj - Ist)
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 50 m
  • Strand: 300 m
  • Bycentrum: 300 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 300 m
  • Posthus: 500 m
  • Lystbådehavn: 100 m
  • Sportsaktiviteter: 200 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Øen kan hurtigt nås med båd - katamaran eller færge båd, der rejser en gang om dagen fra Zadar. Det er også muligt at komme til Otok med færge fra Lošinj. Værten vil byde dig velkommen på øen.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Marijana
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2016
Heaven on earth kaldes East

Lejligheden er rent og ryddeligt, godt arrangeret, møblerne er moderne og funktionelle. Terrasse, hvor vi spiste næsten hvert måltid var fantastisk - rummelige, men godt beskyttet mod solen og mod vinden. Mere er bogstaveligt talt 20 trin (jeg målte !!). Asfalteret strand, ikke dyb, men er ideel til svømning. Nå, der er ingen skygge, men hvad vil du gøre, når du skygge for 57 sekunder derhjemme?!? Udsigt over sejlbåde og lystbåde fortøjet i bugten er beroligende. Stedet er smukt, selv om små, er ikke en landsby, det er en lille by. Butikkerne er velassorteret, restauranter og caféer har en række for enhver smag ... Disse to dage, da han blæste vinden skubbede, og der var ingen bad Naseto dit hjerte ud - det første på en bakke med en smuk udsigt, og derefter på vagt, til Vor Frue af sundhed, og udsigten derfra er endnu større. Anyway, der kan lide en rolig ferie uden skarer, støj, han ikke behøver klubber og natteliv, vil det samme finde! Og hvis du bare har lyst til kultur, den nærliggende Olibu har en festival for teater og musik ...

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Jadranka Ivin Annoncering idet 2013
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejlighed Marijana annonce er blevet set 37884 gange siden 02.01.2014.