Ferielejligheder Villa MartinIčići - Kvarner

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Villa Martin er et familiehus beliggende i Ičići nær Opatija med tradition for at leje værelser siden 1985. For at vores gæster skal føle sig godt tilpasning, bliver huset og haven løbende renoveret. I dag har vi fem boligenheder: tre værelser og to studier. Studiolejlighederne blev totalrenoveret i 2012. Køkkenet er veludstyret, badeværelset har en rummelig bruser og altanen er overdækket. Værelserne vedligeholdes løbende. Hvert værelse har sin egen indgang, badeværelse, balkon med fortelt og to værelser: hovedrummet med en dobbeltseng og et ekstra værelse med en ekstra seng. Som sådan er de velegnede til familier med børn. Alle gæster kan bruge tre terrasser samt et sommerkøkken med indgang fra haven. Anlægget ligger 5-10 minutters gang fra hovedstranden, ACI marina, posthus, butikker, restauranter, rejsebureauer og frisører. Centrum af Opatija (ca. 5 km) kan nås til fods langs promenaden langs kysten, i bil, bus eller taxa.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Indtjekning fra 15:00 Afrejse indtil 10:00 Betaling foretages kontant på ankomstdagen. Ved reservation er det obligatorisk at betale et forskud på en nat eller op til 30% af den samlede pris for at sikre ankomst. I tilfælde af afbestilling rettidigt (2 uger før ankomst) refunderes forskuddet. For børn op til 3 år gratis. Børn fra 3 til 12 år har 50% rabat. Hvis du har flere børn, er der mulighed for at placere en ekstra seng. Barneseng - 5 EUR / nat med obligatorisk meddelelse ved reservation!
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Ved reservation er det obligatorisk at betale et forskud på mindst en nat eller op til 30% af den samlede pris for længere reservationer. I tilfælde af afbestilling rettidigt (2 uger før ankomst) refunderes forskuddet fuldt ud.
Afstande
  • Hav: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Bycentrum: 500 m
  • Dagligvarer: 500 m
  • Restaurant: 500 m
  • Læge: 3 km
  • Apotek: 1 km
  • Bank: 3 km
  • Posthus: 500 m
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 3 km
  • Jernbanestation: 15 km
  • Lystbådehavn: 600 m
  • Kasino: 3 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Vi stræber efter at tilbyde vores gæster en følelse af at være hjemme. Alle gæster har en sikker parkeringsplads, kan bruge en fælles have, terrasser (overdækket og afdækket), sommerkøkken, kan grille, bruge trådløst internet, kort osv. Hvis du medbringer cykler, båd eller kano kan du vaske dem i haven og arranger en reservation ved reservation for at gemme. Placeringen tillader et farverigt udvalg af dagsture: i umiddelbar nærhed er fiskerbyerne Volosko, Lovran og Moscenicka draga, byen Rijeka, de middelalderlige byer Veprinac og Kastav, Ucka naturpark og fjernere øer Krk, Cres og Veliki Losinj stier og olivenolie stier.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Villa Martin
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 4 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Sarajevo,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed+1, August 2023
Alt sammen for en ren 10!

Min kone og jeg boede i denne lejlighed i 8 måneder, og den levede op til alle vores forventninger og endnu mere. Smukt, pænt og moderne indrettet, det er bedre og smukkere personligt end på billederne. Hvad angår vores værtinde Suzana, har vi kun rosende ord!!! Tak igen for alt!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Turister uden bil, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ludbreg,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed, August 2020
Ros!

Alle anbefalinger til lejligheden. Rent og pænt. Værten var altid der for at få råd om alt, hvad der interesserede os. Ros!

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Villa Martin, Juli 2019
helligdage

Anbefaling til en studiolejlighed Alt i perfekt orden Værterne er meget venlige

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Suzana Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Ungarsk,
Mere om ejeren

Ved at leje et værelse med min mor, begyndte jeg at beskæftige sig med siden 1985. Dengang vi kun lejet to værelser. Par år tilbage udvidede jeg kapacitet og fortsatte familievirksomheden. Jeg prøver at fastholde, men også at forbedre kvaliteten og omdømme, at vi har fået gennem årene. De hyppigste gæster er vores gæster kommer tilbage.

Ferielejligheder Villa Martin annonce er blevet set 71055 gange siden 10.06.2015.