Ferielejligheder SunceHvar - Kroatiske øer

priser fra € 23 per nat
Detaljeret beskrivelse

Vi ligger på øen Hvar, i den rolige del af Hvar by, kun 10-15 minutters gang fra byens centrum eller 5 minutter i bil. Vi er beliggende få minutters gang fra den lille butik, hvor du kan købe alt hvad du behøver og fra de smukkeste strande i byen. Stranden har to restauranter med mulighed for at leje liggestole, paraplyer, både, vandcykler og lignende. Vores familiehus har en stor terrasse med have og en pejs, som du kan bruge. Vi har også privat parkering. Næsten alle vores lejligheder / værelser har havudsigt, øerne Vis og Korcula og Pakleni øerne. Sengelinned, håndklæder (store og små), opholdsskat, el og vand brug parkeringsplads, sanitære faciliteter, slutrengøring, kæledyr tilladt og internet. Hvis du vælger at være vores gæster, kan vi byde dig velkommen til havnefronten eller katamaranbussen afhængigt af ankomsttidspunktet. For mere information er du velkommen til at kontakte os! Tak og velkommen!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Priserne er informative, og det samme bestemmer vi på gæstens anmodning! De maksimale priser er ikke inkluderet! Reservation af indkvartering sker ved forudbetaling. Ved ankomsten kan vi møde dig ved havnefronten eller katamaranbussen afhængigt af ankomsttidspunktet. Check-in er efter kl. 14.00 Check-out: indtil 10:00 am Ankomsttid kan også aftales! Hvis du ankommer før din check in time eller din øtransport om eftermiddagen, er der intet problem, vi kan tillade dig at bagage, mens du venter.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 600 m
  • Strand: 600 m
  • Bycentrum: 800 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 500 m
  • Læge: 800 m
  • Apotek: 800 m
  • Bank: 800 m
  • Posthus: 800 m
  • Tankstation: 600 m
  • Busstation: 1 km
  • Lufthavn: 15 km
  • Lystbådehavn: 2 km
  • Sportsaktiviteter: 600 m
  • Diskotek: 800 m
  • Kasino: 800 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Inkluderet i prisen er: sengelinned, håndklæder (store og små), opholdsskat, el og vandforbrug, parkeringsplads, sanitetsfaciliteter, slutrengøring, kæledyr og internetadgang. Hvis du ankommer før din check in time eller din øtransport om eftermiddagen, er der intet problem, vi kan tillade dig at bagage, mens du venter. Det er virkelig vigtigt for os som vores gæster at føle sig godt, for at gøre dit ophold så behageligt som muligt og for at føle sig hjemme - men vi har brug for din lille hjælp! :) Kun ved fælles samarbejde kan vi opnå din og vores lykke!
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Sunce
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 9 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Valpovo ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Værelse, Juli 2022
En perfekt ferie

Da vi bookede boligen i sidste øjeblik, havde vi ikke de store forventninger, men denne bolig overraskede os positivt. Huset har en ideel beliggenhed. Flere strande ligger få minutters gang derfra. Det strenge centrum af byen Hvar ligger 5 minutter væk til fods. I umiddelbar nærhed af overnatningsstedet er der et stort antal fastfood og "normale" restauranter. Der er også flere butikker, hvor du kan købe alle de nødvendige dagligvarer. Mod forventning er priserne i dem alle sædvanlige for kysten. Udover det er der næsten ingen støj overhovedet, selvom vi var på sæsonens højeste. I hvert fald behøver du slet ikke en bil, medmindre du vil besøge mere fjerntliggende dele af øen. Indkvarteringspris: du får meget mere, end du har betalt for. Værelserne er rene og ryddelige, og du har alt hvad du behøver til din rådighed. Står du og mangler noget, hjælper husassistenterne dig mere end gerne. Værtinderne er yderst behagelige og imødekommende. De vil anbefale alle de steder, der er værd at besøge. De vil guide dig til byens og øens hemmeligheder og afsløre de bedste steder at spise, shoppe og svømme. Til sidst, hvad de gentagne gange understregede: "føl dig hjemme", leverede de. Vi havde en følelse af at være hjemme her på ferie, og det er uvurderligt.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Mange tak!😊

Tak for din fine kommentar! Gensidig tilfredshed kræver selvfølgelig altid gensidig kommunikation!😊 Hilsen fra Hvar!

Brus,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Værelse, Juni 2022
Vi anbefaler!

Meget gæstfrie og venlige værter. Maja og hendes mor er der altid for alt, hvad du har brug for. Indkvarteringen er ren, behagelig og i en fantastisk beliggenhed. Alle anbefalinger for ophold i disse lejligheder.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Tak

Tak for den fine kommentar!😊 Hilsen fra Hvar! Maya

Füssen,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Værelse, August 2021
Store!

Oktober måned, og vi tænker stadig på Maya og hendes mor. Ud over den smukke naturlige stemning, Hvar tilbyder i overflod, vil Maja og mor uddybe den følelse med deres varme, venlighed og diskretitet. Du føler, at du har kendt dem for altid. Indkvarteringen var præcis som beskrevet. God anbefaling!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Maja Kalinić Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk,
Mere om ejeren

Hej alle sammen, jeg hedder Maya og jeg vil være din vært, hvis du beslutter at komme! Min familie har arbejdet i turistbranchen i over 40 år, så jeg voksede op med denne forretning. Det giver mig mulighed for at møde nye mennesker og deres kulturer samt få nye venner. Jeg elsker dette job! :) Jeg kan også godt lide at frivilligt, lave mad, læse en bog og udforske øen.

Ferielejligheder Sunce annonce er blevet set 64607 gange siden 12.05.2015.