Ferielejligheder Goge Gradac - Split og dens omgivelser

priser fra € 40 per nat
Detaljeret beskrivelse

Anlægget er beliggende i en rolig del af Gradac; der er omkring 100 m fra stranden, og omkring 400 m fra byens centrum.En af bekvemmelighederne er, at der er butik og bager ved siden af huset, og en hel række restauranter og cafeer langs stranden. Den smukke strand, omkring 3 km lang, byder på forskellige rekreative, sports- og underholdningsfaciliteter og legepladser for børn (vandland, minigolf, tennisbane, udlejning af vandcykler, vandscootere og cykler). Anlægget indeholder en lejlighed til 4 personer og et mindre studie til 2 personer, samt gratis parkering for gæster. Boligenhederne er fuldt udstyret med alle nødvendige faciliteter, herunder TV, Wi-Fi internet og aircondition, som er inkluderet i overnatningsprisen.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For at bekræfte reservationen er det nødvendigt at betale en forudbetaling på 20 % af det samlede beløb til ejerens bankkonto eller via PostCash eller Western Union-tjenester. Ankomst kl. 14.00 Afgang kl. 10.00 Turistskat, parkering og alle de nævnte faciliteter er inkluderet i prisen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 400 m
  • Dagligvarer: 30 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 300 m
  • Apotek: 300 m
  • Bank: 15 km
  • Posthus: 400 m
  • Tankstation: 800 m
  • Busstation: 800 m
  • Jernbanestation: 15 km
  • Lufthavn: 125 km
  • Nationalpark: 80 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Værtinden byder gæsterne velkommen med en velkomstdrink.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Goge
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 7 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Kakanj,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed, September 2023
Henstilling

Lejligheden ligger tæt på stranden. I et roligt sted, ideel til ferie. Rent og pænt. Ejeren er altid tilgængelig og har alle anbefalinger til denne lejlighed.

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Svar

Kære gæster, tak for dine gode kommentarer og anbefalinger. Vi er glade for, at du var tilfreds, og at du meddelte din tilbagevenden, da du hilste på os. Vi vil være meget glade for at være vært for dig igen. 😊 Hilsen!

Krotoszyn,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, Juli 2023
VI ANBEFALER

Anbefal. Vi boede i A4-lejligheden, som er fuldt udstyret med alt, hvad en person behøver for at være glad på ferien. Derudover er værtinden sød og altid klar til at hjælpe, en stor fordel er parkeringen lige ved siden af lejligheden, og frem for alt udsigten til havet og dets nærhed. Anna, Piotr, Julia, Iga

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Besvar kommentar

Kære Pawlicki familie, vi er meget glade for, at du var tilfreds med dit ophold i vores hus, og at du havde en behagelig ferie. Tak for dine gode bedømmelser og kommentarer, og vi vil blive meget glade, hvis du kommer til os igen. Med venlig hilsen! 😊

Beograd-Novi Beograd,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, August 2023
Hjertelig anbefaling!

Lejligheden er perfekt! Den har alt hvad en familie har brug for, ligesom derhjemme. Ekstremt ren. Sengene er meget komfortable. Fredeligt og roligt. Beliggenheden er fremragende. Stranden ligger få skridt væk. Ejeren er imødekommende, meget venlig og tilgængelig for alle spørgsmål.Parkering forudsat.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Anerkendelse

Kære Marija, vi er glade for dine positive kommentarer og anbefalinger, men sætningen, som du blev ved med at gentage under dit ophold hos os, glædede os mest, "Vi sover som babyer og nyder vores ferie på en afslappet måde". Vores primære mål er, at vores gæster skal tilbringe en behagelig og uforstyrret ferie, og vi gør altid vores bedste for at gøre det muligt for dem. Tak og besøg os igen! ❤

Vis alle anmeldelser
Gordana Nikolić Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk, Tjekkisk,
Mere om ejeren

Omgængelig, venlig og gæstfri værtinde, altid tilgængelig for sine gæster, som gør alt for at få sine gæster til at føle sig godt tilpas.

Ferielejligheder Goge annonce er blevet set 12376 gange siden 08.01.2023.