Sommerhus Country GreenfieldsGospić - Kvarner

priser fra € 280 per nat
Detaljeret beskrivelse

Luksusferiehuset Greenfields ligger i uberørt natur, 200 m fra floden Lika, 400 m fra floden Otešica og kun 4,5 km fra centrum af Gospić. Den store terrasse med udsigt over Velebit-bjerget har et spabad til 5 personer, komplette havemøbler, en grill og en udendørs pejs. En lille terrasse med havemøbler har udsigt over haven. Huset har to soveværelser, hver med eget badeværelse, ekstra toilet, sengelinned, håndklæder, morgenkåber, tøfler og kosmetik, tre fladskærms-tv med satellitkanaler, IPTV, Netflix, gratis WiFi og en rummelig stue med pejs. Spisestuen og køkkenet er fuldt udstyret med alle de nødvendige husholdningsapparater (opvaskemaskine, mikroovn, ovn, kaffemaskiner...). Huset har vaskemaskine og tørretumbler samt strygejern og strygebræt.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling sker via en transaktionskonto, og betalingsoplysninger vil blive sendt ved modtagelse af reservationen. Forudbetaling er 30% af prisen. Indtjekning er fra 16:00-24:00, og udtjekning er fra 07:00-10:00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
En tilbagebetaling af forudbetalingen er mulig i tilfælde af annullering af reservationen 14 dage før ankomst.
Afstande
  • Hav: 45 km
  • Bycentrum: 5 km
  • Restaurant: 4 km
  • Apotek: 5 km
  • Posthus: 5 km
  • Busstation: 5 km
  • Lufthavn: 100 km
Ekstra tilbud
Prisen inkluderer en velkomstdrink, smagninger af hjemmelavet ost og brød samt en frugtkurv. I køkkenet fås basale madvarer som kaffe, te, mælk, olie, eddike, sukker, salt, pasta, ris og kartofler fra Lika. Gæsterne kan nyde forskellige aktiviteter såsom vandreture, ridning, quad-cykling, kanosejlads og fiskeri i de nærliggende floder og derefter slappe af på den store terrasse i hydromassagepoolen med en smuk udsigt over Velebit-bjerget. Efter gæsternes ønsker kan vi arrangere ture til nærliggende nationalparker og en rundvisning til andre seværdigheder. Populære seværdigheder i nærheden af ejendommen omfatter "Nikola Tesla" Memorial Center, Dr. Ante Starčević Memorial Home og Pećinski Park Grabovača, og fem nationalparker ligger højst 50 minutter derfra i bil.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Sommerhus Country Greenfields
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Tatjana Malečić Pezelj
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Sommerhus Country Greenfields annonce er blevet set 2489 gange siden 30.06.2023.