Ferielejlighed Zelena Oaza IIGeneralski stol - Zagreb og det centrale Kroatien

priser fra € 70 per nat
Detaljeret beskrivelse

Et lille hus, der fuldt ud vil tilfredsstille selv de mest krævende besøgende. I huset finder du alt hvad du behøver for et ubekymret ophold, og du kan gå til floden og det smukke vandfald på få minutter (300m). Huset ligger et meget roligt sted. Der er 2 butikker, et posthus og en cafe i centrum af byen. Huset har udsigt over floden og vandfaldet. Da det er en to-etagers bygning, er det muligt at leje en tilstødende lejlighed (5 personer). Lejligheden i stueetagen består af et køkken (køleskab med fryser, ovn og 4 elektriske kogeplader, alt nødvendigt service og køkkenredskaber), stue (sovesofa, TV, musiklinje, brætspil, bøger) og badeværelse (toilet, bidet), bruser og håndvask). Ovenpå, på loftet, er der en dobbeltseng (160x200) og to enkeltsenge (90x200) og en lille terrasse med udsigt til vandfaldet. Der er en grill i baghaven. Lejligheden er til max 5 personer + barneseng, og minimum ophold er to nætter. Huset ligger et meget roligt sted. Der er to butikker, et posthus og en cafe i centrum af byen.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Indtjekning er efter kl. 16. Udtjekning er indtil kl. 10. Kæledyr er tilladt derhjemme uden ekstra gebyr
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Gratis afbestilling en måned før planlagt ankomst. Afbestilling 15 dage før planlagt ankomst 50% af beløbet, og derefter opkræves det fulde beløb.
Afstande
  • Strand: 400 m
  • Dagligvarer: 3 km
  • Læge: 3 km
  • Posthus: 3 km
  • Jernbanestation: 3 km
Ekstra tilbud
Lejligheden har aircondition og wifi. Husets beliggenhed er ideel til udflugter i det omkringliggende område. Den nærmeste spa ligger kun 7 km væk. Izvor Tounjčica ligger kun 15 km væk. I nærheden (30 km) ligger Ogulin, fødestedet for Ivana Brlić Mažuranić. Sabljaci-søen er mindre end 30 km væk. ) Der er 29 km til Karlovac, 20 km til Duga Resa, i intervallet 50 og mere km, er der flere mindre slæde- og skiområder.Det er 91 km til havet, Senja, 93 km til Zagreb, Plitvice-søerne 78 km.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Zelena Oaza II
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Ivana Đurek
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejlighed Zelena Oaza II annonce er blevet set 2197 gange siden 18.07.2023.