Ferielejlighed SuzyFažana - Istrien

priser fra € 65 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejlighed til 2-4 personer, høj stueetage, Fažana, Valbandon, i et roligt kvarter med familiehuse overfor Brijuni-øerne (1,6 km fra Fažana og 5 km fra Pula), 51 m2, stue (sovesofa til 2 personer) med køkken (et værelse), soveværelse (dobbeltseng), badeværelse, balkon 9m2, grill. Hav 400 m fra huset, smuk strand ideel til børn og en promenade fra Valbandon til Fažana.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Prisen ER INKLUDERET - vand, el, gas, trådløst internet, sengelinned, håndklæder, vaskemaskine, opvaskemaskine, SAT, aircondition, slutrengøring, parkeringsplads, grill. VI OPHÆVER IKKE opholdsafgift og registrering. En forudbetaling på 30% af den samlede pris betales ved reservation, resten på ankomstdagen. Check ind efter kl. 14, check ud inden kl. 10.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 400 m
  • Strand: 600 m
  • Bycentrum: 1.6 km
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 1.6 km
  • Apotek: 1.6 km
  • Bank: 1.6 km
  • Posthus: 1.6 km
  • Tankstation: 1.6 km
  • Busstation: 5 km
  • Jernbanestation: 5 km
  • Lufthavn: 20 km
  • Sportsaktiviteter: 600 m
  • Kasino: 5 km
  • Nationalpark: 1.6 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Suzy
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 11 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Wilkowice,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, September 2023
Meget komfortabel, veludstyret, stor lejlighed

Vi var to, men lejligheden er så stor, at fire personer vil have god plads. Næsten en normal, komfortabel lejlighed. To værelser med stort badeværelse. Udstyret med alt hvad du behøver (aircondition, TV, køleskab, mikroovn, opvaskemaskine, vaskemaskine, strygejern, strygebræt, tørretumbler, tøjklemmer, effektiv Wi-Fi, endda tråde og nåle). Der er plads nok i skabene. Også antallet af bøjler. Der er en anvist parkeringsplads på ejendommen, som endda kan rumme en stor bil. Der er også en aflåselig låge for at forhindre børn i at falde ned ad trappen. En 15-minutters langsom gåtur til den smukke strand. 80% af vejen til stranden går i et meget malerisk område. Alle, der vil, kan køre til stranden. Der er gratis parkering. Du kan efterlade din bil, krydse fodgængerbroen, og du er allerede på stranden. Der er gang- og cykelsti langs stranden. Du kan gå en tur langs havet med en barnevogn. Lidt længere er der en udpeget strand til hunde, udstyret med en speciel bruser til dem. Området er roligt. Den nærmeste butik er omkring 5 minutter væk, den nærmeste bar også. Der er mange strandbarer langs stranden. Information til folk, der er interesserede i sightseeing: stedet er en god base. Vi besøgte en stor del af Istrien. Værtinden og hendes familie bor på ejendommen. De er meget søde mennesker. Samlet set: vi havde en fantastisk ferie i en meget komfortabel lejlighed i selskab med meget søde værter.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Ejernes svar
Tak for den fine kommentar!

Kære Danuta, det var en fornøjelse at møde dig og din mand, I var vidunderlige gæster. Jeg ved godt, at du har besøgt en stor del af Istrien, men måske har du lyst til at komme igen engang. Du er altid velkommen! Med venlig hilsen Suzana@family :)

Beograd,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2023
Anbefalet lejlighed

Boede i juli 2022 og går igen om et par dage. Vidunderlige Suzana, lejligheden er smuk og smagfuldt indrettet, den har alt hvad du behøver, stranden er vidunderlig, masser af skygge. Til anbefaling.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Du er altid velkommen!

Kære Nataša, den største belønning for en udlejer er en tilfreds gæst, der vender tilbage, fordi han anerkendte den indsats, der blev lagt i. Tak fordi du er vores gæster igen og en varm velkomst! Indtil næste gang :) :)

Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juni 2023
Ros

Lejligheden ligger i et roligt område, omgivet af grønne områder, alt er ekstremt rent og rummeligt, og værtinden er meget hjælpsom og venlig! Jeg anbefaler!

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
En varm velkomst!

Tak Maria! Hvis din rejse tager dig til Istrien igen, håber jeg at se dig! :)

Vis alle anmeldelser
Suzana Delić Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk, Slovensk,
Ferielejlighed Suzy annonce er blevet set 45694 gange siden 22.11.2016.