Ferielejlighed Stipčić Mrežnički BrigDuga Resa - Zagreb og det centrale Kroatien

priser fra € 60 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejligheden er beliggende i et familiehus i stueetagen med separat indgang. Det er omgivet af grønne områder og omkring 100 meter væk fra floden Mrežnica. Kommer du i bil, er der en parkeringsplads i gården. Det indvendige rum er 35 m2, og den udendørs terrasse er 15 m2. Ideel til par og små familier (maks. 3 personer). Du kan også medbringe et kæledyr mod et ekstra gebyr på €10. Lejligheden er fuldt møbleret, renoveret (2023) og har aircondition (køling/varme). På grund af sin placering i stueetagen og på nordsiden er den om sommeren behagelig frisk både dag og nat. Rygning er kun tilladt i det udendørs område. Det er ikke tilladt at arrangere fester mv. Prisen for en nat opkræves €10 mere end priserne angivet i prislisten.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Det er muligt at reservere ved at betale et forudbetaling på 30% af det samlede beløb. Resten opkræves ved ankomst. Check-in: fra 14:00 Check-out: indtil 11:00
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Hvis reservationen annulleres op til 30 dage før ankomst, vil det samlede beløb for forskuddet minus transaktionsgebyret blive returneret. Hvis reservationen annulleres inden for 30 dage før ankomst, refunderes forudbetalingen ikke.
Afstande
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 4 km
  • Dagligvarer: 1 km
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 4 km
  • Apotek: 4 km
  • Posthus: 4 km
  • Jernbanestation: 800 m
  • Lufthavn: 60 km
  • Nationalpark: 80 km
Ekstra tilbud
Gæster vælger oftest dette sted for fred, god søvn og hvile i ordets sandeste betydning. Her finder de hjørner ved floden til meditation, læsning, skrivning, lange gåture. Mange starter dagen med løb og motion, fortsætter med aktiviteter på floden (svømning, dykning, fiskeri, rafting), cykling eller vandreture. Som en del af vores tilbud er det muligt at: - leje cykler (e-cykler, mountainbikes), - leje en kajak/kano, - arrangere en turisttur til nærliggende destinationer med en autoriseret turistguide (Duga Resa, Karlovac, NP Plitvička jezera, Ozalj, Ogulin og andre efter aftale) - arrangere vandreruter (Vinica, Martinščak, Klek) I betragtning af boligens beliggenhed er det velegnet at lave udflugter i retning af Gorski Kotar, Adriaterhavet, nationalparker, hovedstaden Zagreb, Slovenien, Bosnien-Hercegovina.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Stipčić Mrežnički Brig
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Ksenija Stipčić
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejlighed Stipčić Mrežnički Brig annonce er blevet set 2102 gange siden 20.07.2023.