Ferielejlighed Studio Suzys LodgingDubrovnik - Dubrovnik region

priser fra € 49 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Dubrovnik og Dubrovnik region!
Detaljeret beskrivelse

Vores studielejlighed er beliggende i en usædvanlig rolig beliggenhed uden bilstøj og byens stress og jag. Separat, omgivet af en stor have, med lokale frugter og grøntsager. Anden række fra havet, hvor du kan vælge rolige og stenede strande, eller strandene på to 5-stjernede hoteller, der ligger 5 minutter fra vores studielejlighed, Hotel Libertas Rixos og Hotel Bellevue. En overdækket terrasse med blomster omkring sig, med udsigt over havet og øen Lokrum, er helt sikkert den smukkeste del, der kan ske for dig. Hvis du ønsker at "flygte" fra støj og menneskemængder, er vores studie ideelt til fred, ro og de øjeblikke af ensomhed, som du vil tillade dig selv på ferie. Parkering er gratis, der er ingen trapper, og det er også tilgængeligt for ældre mennesker. Det er 20 minutters gang til centrum af Stari Grad, en lille butik ligger 50 meter derfra, et bageri, restauranter, fastfood 5 minutter væk. Busstoppestedet ligger 2 minutter væk. Sammenkomster og høj musik er ikke tilladt. Sofaen er udtræksbar, så studiet er ideelt til et par. Velkommen!!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Forskudsbetaling er 30%, resten ved ankomst Forskudsbetaling kan ikke refunderes, undtagen i ekstraordinære situationer (nærmeste personers død, ulykke, sygdom, med vedlagt dokumentation). Ankomsttid er efter kl. 14. Afgangstid er kl. 10.00. Ankomst efter 8 om aftenen opkræves 20 euro Høj musik og sammenkomster af enhver art er ikke tilladt. Brug kun klimaanlægget, mens du er i studielejligheden ved en temperatur mellem 22 og 24 grader. Når du forlader studielejligheden, skal du slukke for klimaanlægget og åbne vinduerne. Del ikke terrasse med nogen. Værten sørger for vedligeholdelse af gården (vanding osv.), og med dit samtykke aftaler han tiden. Det er vigtigt for os at respektere dit privatliv og hvile.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Forskudsbetalingen tilbagebetales i ekstraordinære situationer (dødsfald, ulykke mv.) med vedlagte dokumentation.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 900 m
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 90 m
  • Læge: 90 m
  • Apotek: 100 m
  • Bank: 200 m
  • Posthus: 800 m
  • Tankstation: 400 m
  • Busstation: 1.3 km
  • Lystbådehavn: 13 km
  • Sportsaktiviteter: 100 m
  • Kasino: 100 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Jeg er din vært, jeg vil vente på dig med velkomsten af vores hjemmelavede likør og figner fra vores have. Jeg vil give dig al den nødvendige information og være der for dig. Organiseret ankomst og afgang fra lufthavnen, prisen er 35 euro. En overnatning er 20 % dyrere.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Studio Suzys Lodging
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
ferrara,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed, August 2023
Perfekt vært

Værten er en vidunderlig kvinde, meget hjælpsom. Studiet er lille, men nok til et kort ophold i byen, meget rent og i en meget god position. Parkering var let selv i midten af august. Meget godt ophold.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Suzy's Lodging
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Mit navn er Suzy, jeg elsker naturen, dyr og hverdagens glæder, der minder os om, at livet er smukt og unikt. Kære gæster, jeg vil gøre mit bedste for at give dig smukke øjeblikke, der vil forbedre dit ophold her og efterlade dig med smukke minder fra din ferie i Dubrovnik i vores studielejlighed. VELKOMMEN Suzy

Ferielejlighed Studio Suzys Lodging annonce er blevet set 3812 gange siden 18.04.2023.