Ferielejlighed M17Dubrovnik - Dubrovnik region

priser fra € 35 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Dubrovnik og Dubrovnik region!
Detaljeret beskrivelse

Tilbringe din ferie i Dubrovnik traditionelt stenhus omgivet af grønne områder og palmer. Vi tilbyder dig en dejlig, rummelig og meget ren studio lejlighed til to personer. Lejligheden har to værelser og et badeværelse: et soveværelse med en dobbeltseng, en stue med køkken, badeværelse med bruser. Beliggende på første sal. Free Wifi inkluderet. Den ideelle beliggenhed i Dubrovnik! I umiddelbar nærhed er: Port Gruz, en international busstation, strandpromenade, grøn og fiskemarked, apotek, bliver offentlig transport i byerne, offentlige parkeringspladser, taxa-stativ, udveksling kontor, café-barer, restauranter, butikker, indkøbscentre. Fremragende indkvartering for forretningsfolk! Fra den gamle bydel, hovedgaden og strandsand væk JE10 minutters kørsel eller tyve minutters gang.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Check in 15. 00 Tjek 10. 00 For reservation er forpligtet til at betale 20% i depositum, og resten ved ankomsten. Ingen kreditkort accepteres. Turist skat er inkluderet i prisen. • Obligatorisk kontakt via e-mail før ankomst for at arrangere nøgleudlevering og lejligheder.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 2 km
  • Bycentrum: 2 km
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Apotek: 90 m
  • Bank: 100 m
  • Posthus: 500 m
  • Busstation: 500 m
  • Lufthavn: 20 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Mulighed for transport til og fra lufthavnen Cilipi.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed M17
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Dubrovnik,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed M17, Juli 2015
Ferie i Dubrovnik

Vi anbefaler denne lejlighed til alle, der kommer til Dubrovnik. Jeg tilbragte fem dage med en ven i ham, og vi begge var glade. Vi blev mødt af venlige og smilende ejere, rene og ryddelige lejlighed, nøjagtig den samme som på billederne. Lejlighed opfylder alle dine behov, placeringen er ideelle, 5 minutters gang fra den store forbrug og busstation, og bybus station, som er på tværs af gaden i et par minutter vil tage dem til den gamle by. Et lille køkken, som har alt, wifi, air condition, lette ophold i lejligheden. Begge giver en A, fordi det var smukt

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
tak

Kære Zeljko, takket være dig for denne dejlige kommentarer og jeg er glad for, at de indtryk, du tog fra Dubrovnik positiv. Og du var gæster ønsker. Zeljka og hendes ven er unge, veluddannede og kommunikative folk, der kender reglerne for rejse og husorden. Lejlighederne er efterlades rent og ryddeligt, er det nu sjældent. Jeg anbefaler dem som ideelle gæster til alle værter, ejendomsadministratorer. Jeg vil være meget glad, hvis jeg havde igen mulighed for at være vært for dig i deres lejlighed. Hej, Marijana

marijana despot Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Hej, jeg er Marianne, en lærer af den kroatiske sprog og litteratur, og jeg byder dig velkommen til min lejlighed Maya og Dubrovnik, en af ​​de smukkeste byer i verden!

Ferielejlighed M17 annonce er blevet set 2559 gange siden 27.06.2015.