Ferielejligheder DanicaDramalj - Kvarner

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Familiehuset DANICA i bygden Dramalj omfatter 3 separate lejligheder til leje (hver på én etage), med en have, en have og en privat parkeringsplads ved siden af huset. Det er beliggende i en stille gade, 5 min. gå til havet. Den nærmeste by er Crikvenica, 3 km derfra. Ejeren/værten bor i den ikke-kommercielle del af huset i stueetagen. Udlejning har været vores familievirksomhed siden 1969, og den dag i dag har tusindvis af tilfredse gæster opholdt sig i anlægget og vender gerne tilbage. I dag er dine værter ægteparret Zlatka og Vladimir Pavković. Vi vil forsøge at få dig til at føle dig godt tilpas hos os. Vi sikrer fuldstændig privatliv for vores gæster. A1 Lejlighed i stueetagen (2+1) har en overdækket terrasse med udsigt over havet og middelhavshaven. A2 Lejlighed (3+2) på 1. sal har 2 terrasser og balkon med havudsigt. A3 Lejlighed (3+2) på 2. sal har en stor terrasse med udsigt over øen Krk, hele vejen fra Rijeka i vest til det fjerne Velebit i sydøst. Lejlighederne har aircondition. Aircondition er ekstra: A1 - 1 enhed 6 euro/dag; A2 og A3 - 2 enheder hver - 12 euro/dag.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ved reservation kræves en forudbetaling på 30% til lejerens IBAN. Gæsten betaler det resterende beløb af det forudaftalte antal nætter kontant ved ankomsten på den første dag, du benytter overnatningsstedet. Ellers beholder værten gæstens personlige dokument (pas, identitetskort...) indtil fuld betaling. For ophold kortere end 3 nætter forhøjes prisen med 20%. Indrejsetidspunkt til lejligheden: tidligst kl. 15.00. Udrejsetidspunkt fra lejligheden: senest kl. 10.00. Du behøver ikke at bekymre dig om at ankomme senere, dine værter vil byde dig velkommen, når du ankommer! For en ekstra gæst op til lejlighedens maksimale kapacitet stiger prisen per dag med 12 euro.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Gratis afbestilling af gæsten op til 14 dage før den reserverede ankomstdato. I tilfælde af en sådan annullering vil depositum modtaget med reservationen straks returneres til gæsten i sin helhed. I tilfælde af berettiget aflysning (sygdom eller force majeure) af værten, vil værten tilbagebetale det modtagne forskud til gæsten og gøre alt, hvad der står i hans magt for at tilbyde gæsten erstatningsbolig rettidigt.
Afstande
  • Hav: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 3 km
  • Apotek: 1.5 km
  • Bank: 3 km
  • Posthus: 3 km
  • Tankstation: 1.5 km
  • Busstation: 3 km
  • Lufthavn: 19 km
  • Lystbådehavn: 1.5 km
  • Sportsaktiviteter: 1 km
  • Diskotek: 1.5 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Parkering til et køretøj pr. lejlighed tilbydes ved siden af bygningen uden beregning. Der er en grill i haven, som gæsterne frit kan benytte. For de uindviede hjælper værterne gerne med tilberedning af grillen og råd om tilberedning af lokale specialiteter. Kæledyr er tilladt efter anmodning, mod et ekstra gebyr på 12 euro/dag. Byen Dramalj byder sine besøgende på forskellige strande med forskelligt adrenalinindhold, hyppige kulturelle og musikalske aftenarrangementer i den traditionelle stenhavn og et gastronomisk tilbud på flere fremragende restauranter. Stedet er idyllisk og fredeligt, og det rige natteliv kan nydes i Crikvenica, kun 3 km væk, som nås af en promenade langs havet. Et turisttog og en bybus kører på ruten Kačjak-Dramalj-Crikvenica. Promenaden omkring den nærliggende Kačjak-halvø med en storslået udsigt over Vinodol-kanalen i sydøst og Kvarner-bugten i sydvest er særlig attraktiv.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Danica
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Vladimir i Zlatka Pavković
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Fransk,
Mere om ejeren

Vi driver anlægget sammen. På grund af sit bedre kendskab til fremmedsprog står Zlatka for kommunikationen med udenlandske gæster, og varetager den administrative/regulerende del af arbejdet. Vlado, en maskiningeniør af profession, er meget kreativ, altid til rådighed for enhver, der har brug for det. Vi er både kommunikative og velmenende. Vi ønsker, at vores gæster skal føle sig godt tilpas hos os.

Ferielejligheder Danica annonce er blevet set 581 gange siden 17.04.2024.