Sommerhus KayoDrage - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 50 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Drage og Zadar og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Mobile home Kayo1 og Kayo2 ligger i lejren Oaza Lučica nær Drage. (Kayo1) To moderne værelser giver dig en hotellignende følelse. Det første værelse har en dobbeltseng, mens det andet har to enkeltsenge, der kan sættes sammen til en større seng, hvis det er nødvendigt. (Kayo2) i begge værelser er der dobbeltseng, og i det ene er der endnu en ekstra seng til én person. I stuen er der en sofa (Kayo1) og en hjørnesofa (Kayo2) som også kan fungere som en ekstra seng. Hytterne er udstyret med LED TV, WI/Fi-, satellit, aircondition (varme/køling), mikroovn, elkedel og brødrister. Rummelige terrasser, i skyggen af et figentræ, med et stort spisebord til 6 personer (Kayo1) eller 8 personer (Kayo2) og en liggestol er den mest charmerende del, og den del hvor gæster oftest opholder sig.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Minimumsantallet af overnatninger er 6 eller 7 dage. Indtjekning: søndage fra kl. 14. Udtjekning: søndage indtil kl. 10. Bestilling af tid ved forudbetaling af 30% forud og 70% ved ankomst til sommerhuset. Betaling kan ske via bankkonto eller kontant ved ankomst til sommerhuset. Prisen for slutrengøring er 50 € og opkræves ved ankomst til sommerhuset.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
100% tilbagebetaling af depositum, hvis reservationen annulleres op til 30 dage før ankomst. 50% forudbetaling, hvis reservationen annulleres op til 15 dage før ankomst. Ved afbestilling inden for 14 dage fra ankomstdatoen refunderes forudbetalingen ikke.
Afstande
Ekstra tilbud
Inde i lejren er der restaurant, fastfood, kaffebar og butik. I lejrens reception kan du finde information om udflugter i området og bådudlejning.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Sommerhus Kayo
Katarina Čibarić Annoncering idet 2021
Taler:
Kroatisk,
Sommerhus Kayo annonce er blevet set 18823 gange siden 02.11.2021.