Sommerhus EvalaDrage - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 200 per nat
Detaljeret beskrivelse

Et nyt stenhus med en gård i en stille bugt. Udstyret til et behageligt ophold og ferie for familier med børn og kæledyr. Det har to soveværelser, en stue, et køkken med spisestue, et badeværelse og en stor overdækket terrasse med udekøkken og grill. Hvert værelse har en dobbeltseng på størrelse 200x160 cm. I stuen er der en 200x150 cm hjørneseng. Foran huset er en strand med liggestole og parasoller og en fortøjningsplads for mindre både. Legetøj, trampolin, 2 x sup-brætter er forberedt til børn. Adgang til huset sker via en makadamvej Havet, naturparken Vrana-søen og nationalparken Kornati tilbyder mulighed for sejlads, surfing, udflugter og cykling. Et ideelt sted for alle elskere af natur, fred, frihed og alt relateret til havet, der ønsker at tilbringe en kvalitet og interessant ferie. Afstanden til større byer som Zadar eller Šibenik er 35 km.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling sker ved gæsternes ankomst, og 30% af forudbetalingen for reservationen indbetales på kontoen for din og vores sikkerhed. I tilfælde af annullering af reservationen returnerer vi forudbetalingen, hvis reservationen annulleres to måneder før den reserverede dato. Ankomst er fra kl. 15.00, og afgang er indtil kl. 10.00. Turistskat er inkluderet i prisen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
 • Hav: 10 m
 • Strand: 10 m
 • Bycentrum: 5 km
 • Dagligvarer: 2 km
 • Restaurant: 500 m
 • Læge: 6 km
 • Apotek: 3 km
 • Bank: 6 km
 • Posthus: 3 km
 • Tankstation: 6 km
 • Busstation: 1.7 km
 • Lufthavn: 40 km
 • Lystbådehavn: 2 km
 • Sportsaktiviteter: 2 km
 • Diskotek: 3 km
 • Kasino: 10 km
 • Nationalpark: 2 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Sommerhus Evala
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Geldermalsen ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Maj 2022
Skønt sommerhus med en særlig beliggenhed

Vi har været her flere gange for at besøge den venlige værtinde Marja med vores veninde Marica fra Pakostane. En smuk beliggenhed, hvorfra du kan tage gode ture til Pakostane, Biogard, Sibenink, Vrana-søen. Du vil ikke have tid nok til at gå og se alle de smukke ting. Du kan nyde en svømmetur i hytten. Vi anbefaler bestemt denne bolig til en skøn ferie i det gæstfrie land Kroatien.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra hollandsk - Vis original
Hrvace,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, April 2021
Stedet at gå hen!

Opholdt sig her allerede et par gange. Dejligt hyggeligt og komfortabelt stenhus i fredelig bugt helt natur omgivet. Huset er udstyret med grill, stor terrasse og smuk have, alt sammen placeret få meter fra havet. Stedet at gå til for alle dem, der ønsker at tilbringe fredelige dage omgivet af autentisk adriatik, som det plejede at være, med sine fantastiske landskaber, lugte og smag. Vi tilbragte tid her sammen med vores hund, som også nød opholdet så meget som vi gav al den frihed, han havde.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Ejernes svar
Evala

Kære Ante og Marry, tak for dit besøg og behagelige selskab. Du er altid velkommen. Jeg ser frem til at se dig igen. Bedste regads.

Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, August 2020
Alt hvad du behøver

Smukt, fredeligt, hyggeligt stenhus, der giver alt hvad du behøver for en dejlig ferie med familie og venner. Hvis du vil have en ferie uden støjende naboer, skal du gå til Evala. Masser af smukke, små øer og bugter er kun få minutter væk, såsom Vrana Lake, hvor vi tog en cykeltur. Men de fleste af dagene blev vi bare hjemme og grilla og slappe af på terrassen med udsigt over havet og søde oliventræer. Mange tak til fru Marija for at være en stor vært for vores familie. Vi ses næste gang ... Familie Ekart

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Kære Ivana & familie

Tak for dine venlige ord. Tilfredse gæster er vores bedste måde at se, at vi laver et godt stykke arbejde! Ser frem til at se dig og familien igen!

Branimir Ćaćić Annoncering idet 2020
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Velkommen til Eval-huset!

Sommerhus Evala annonce er blevet set 39970 gange siden 05.01.2020.