Mobilhome Zen Zone Premium Drage - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 70 per nat
Detaljeret beskrivelse

Zen Zone Premium Mobile Home er et moderne indrettet hus, fuldt udstyret med hvidevarer og alt hvad du behøver for bare at slappe af og nyde din længe ønskede ferie. Sammen med terrassen har huset et samlet areal på 65 m2 og en rummelig have til at nyde din ferie. At drikke morgenkaffe på den rummelige udendørs terrasse, med fuglenes kvidren og duften af naturen bragt til dig af brisen fra havet, lyder som en ideel start på dagen. Når du vil forfriske dig i havet, er du kun 150 meter væk fra stranden. Hvis du beslutter dig for at blive i skyggen af terrassen, læse en god bog i stilhed eller bare slappe af med gratis Wi-Fi, se tv eller bare tage en lur, har vi gjort vores bedste for at sikre, at du får det i Zen Zone mobilhome Når du ikke bruger tid i køkkenet til at lave mad til Vi har forsynet dig med en stor grill og en elektrisk ovn til enkel, men alsidig tilberedning af lækre retter. Huset er beregnet til ferier for hele familien, en gruppe venner og alle, der ønsker at hvile godt, slappe af og nyde freden i den rene natur.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Da huset ligger i lejren, kan du benytte de faciliteter, der er til rådighed inde i lejren: beachvolley, strandfodbold, bordtennis, legeplads, restaurant i umiddelbar nærhed, cafe, vaskeri, butik, hæveautomat m.fl. Det er muligt at leje en lille båd i lejrens reception. Som en del af huset tilbyder vi rekvisitter til sport og fitness. Du kan parkere dit køretøj ved siden af selve hytten. Håndklæder og sengetøj er inkluderet i prisen. Barneseng er tilgængelig på anmodning. Rygning er tilladt på terrassen. Kæledyr er ikke tilladt. Betaling sker til værtens konto i henhold til det tilbud, som vi sender til din e-mail med alle oplysninger. Forskudsbetalingen er 30% af den samlede pris for opholdet. Resten af beløbet op til den samlede pris opkræves på værtens konto på ankomstdagen. Fristen for forudbetaling er 2 hverdage. Slutrengøringsgebyret på 50 € opkræves én gang på den endelige faktura. Turistskat er ikke inkluderet i prisen. Vi tilbyder en ekstra rabat for ophold længere end 8 nætter.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Vi tilbagebetaler hele forudbetalingen, hvis reservationen annulleres mindst 30 dage før tilmeldingsdatoen. Vi refunderer ikke forudbetalinger i tilfælde af annullering af reservationen inden for 30 dage indtil registreringsdagen.
Afstande
 • Hav: 200 m
 • Strand: 200 m
 • Bycentrum: 3 km
 • Dagligvarer: 200 m
 • Restaurant: 300 m
 • Læge: 7 km
 • Apotek: 7 km
 • Bank: 11 km
 • Posthus: 7 km
 • Tankstation: 6 km
 • Jernbanestation: 40 km
 • Lufthavn: 45 km
 • Lystbådehavn: 3 km
 • Diskotek: 11 km
 • Nationalpark: 45 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
For alle, der vælger Zen Zone Premium Mobile Home til deres bolig, vil der åbne sig utallige muligheder for at nyde yderligere attraktioner og aktiviteter, der er i umiddelbar nærhed af Oaza Lučica-lejren, både for børn og voksne. Den nærmeste af alle er naturparken Vrana Sø, hvor der er mulighed for at leje en cykel, kano eller gå ad parkens pædagogiske stier for at udforske hele området. Det berømte Kamenjak-udkigspunkt, som byder på en spektakulær udsigt over hele Šibenik-øgruppen, kan nås via vandrestier helt til toppen. Udsigten er betagende. Et andet af de 3 mest populære picnicsteder i umiddelbar nærhed er forlystelsesparken Dalmaland, kun 10 km fra lejren. Sjov er garanteret for hele familien. Den populære by Pakoštane ligger kun 5 km væk. Den smukke historiske by Šibenik ligger 35 km derfra, og Zadar ligger 40 km derfra. I nærheden ligger Krka National Park, 44 km væk, og for at opleve bugterne i Kornati National Park, som kun kan nås med båd, tilbydes der adskillige dagsture.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Mobilhome Zen Zone Premium
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 5 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6, August 2023
Zen

Huset levede op til alle vores forventninger. Værterne er vidunderlige, de bød os velkommen med rundstykker, en aperitif, flasker vand i køleskabet og is til børnene. Alt er rent og ryddeligt, køkkenet er fuldt udstyret. Strand i nærheden, klart hav... Huset ligger i en fantastisk beliggenhed, ingen generer dig, fuldstændig fred og ro, ægte zen. Terrassen er stor og smuk, vi brugte mest tid på den. Det rigtige sted at hvile, slappe af og genoplade dine batterier. Med ét ord, smukt!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Kornwestheim,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6, August 2023
Perfekt til ferie

Jeg er glad for indkvarteringen og værterne. Efter svømning nød jeg om aftenen at forberede grillen og hvilede mine øjne og så solnedgangen. Meget romantisk og fuldstændig privatliv. Huset er godt indrettet, rent. Den har alt hvad du behøver.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Stuttgart ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6, August 2023
Paradis

Vidunderligt .. boligen er omgivet af oliventræer, fuldstændig privatliv. Meget rent og ryddeligt. En let brise bringer den vidunderlige duft af havet til den store terrasse. Hvil for øjne og sjæl. For børn er der en sandlegeplads få meter fra bygningen. Havet er rent. Værterne sørgede for at give os en drømmeferie. Velkommen blomster. Alle sammen rosende ord. Vi kommer helt sikkert igen.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Marija Kunac Vrdoljak
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Kære gæster, velkommen til Zen Zone Premium Mobile Home, en oase til din årlige ferie eller måske bare en kort pause fra hverdagens ansvar. Vi inviterer dig til at drage fordel af alle de muligheder, vi har forberedt for dig, for at få din drømmeferie og vende tilbage til dine pligter helt udhvilet, med magiske minder om tiden i vores mobilhome.

Mobilhome Zen Zone Premium annonce er blevet set 3857 gange siden 02.06.2023.