Ferielejligheder KosalecDrage - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 75 per nat
Detaljeret beskrivelse

Fuldt møbleret lejligheder i en smuk beliggenhed med udsigt over havet i et hus omgivet af grønne områder. Huset er tæt på vandet og stranden ved den tætte granskov. Hver lejlighed har eget køkken og badeværelse og terrasse, og 1-2 soveværelser, afhængigt af lejligheden. Køkken og alle nødvendige apparater og retter. Værelserne har komfortable senge, for at bruge kommer med sengelinned og håndklæder i badeværelset. Bag huset er en stor terrasse med en grill, som kan bruges efter aftale og en legeplads med en sten hus, rutschebaner og gynger. Hver lejlighed er fastsat for parkering, og forhandles til at blive brugt og garage.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling sker ved aftale med ejeren. Ankommer til lejligheden efter 14 timer. Going op til 10 timer.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 100 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 3 km
  • Apotek: 3 km
  • Bank: 3 km
  • Posthus: 3 km
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 3 km
  • Jernbanestation: 24 km
  • Lufthavn: 24 km
  • Lystbådehavn: 9 km
  • Sportsaktiviteter: 200 m
  • Diskotek: 3 km
  • Kasino: 3 km
  • Nationalpark: 30 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Ved hjælp af en stor terrasse bag huset og grill. Bag huset er en separat del / legeplads med gynger, til et dias og et stenhus spille. Velkomstdrink er inkluderet i prisen. Hvis det ønskes, kan du arrangere bådture til nærliggende bugter.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Kosalec
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 6 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Bratislava,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, August 2021
En dejlig fredelig ferie

Lejligheden var meget ren og smagfuldt og praktisk indrettet. Stranden er i nærheden - med trapper. (vores børn er 5 og 9 år). Turen til stranden og tilbage var helt fin for os, behagelig. Stranden er stille, ikke overfyldt, vandet er helt rent, havtunger opsamlet, velegnet til børn. På stranden var der caféer, 2 is, pizzeriaer, bagerier og 2 fastfood -boder - med priser der glædede dem (sammenlignelige eller endda lavere end i Bratislava). Ejerne af lejligheden er usædvanlige mennesker, de tog fantastisk pleje af os. En lommelygte i bilen gik i stykker i løbet af ferien, de hjalp os med at sørge for, at den blev udskiftet, så vi kunne vende hjem sikkert. Jeg anbefaler bestemt!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra sovakisk - Vis original
Radom,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, Juli 2021
Et vidunderligt ophold!

Et smukt stenhus med en have - figentræer, granatæbler, mandler ved siden af tomater og vandmeloner. Alt rent og pænt. Ejeren høflig og hjælpsom. Tager sig af alle detaljer og ordrer. Køkkenet er udstyret med alt, inklusive en brødrister maker. Dejlig og stille by. Perfekt til familier med børn på udkig efter fred og afslapning. Jeg anbefaler!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Ejernes svar
Ugodan ambijent

Zahvaljujemo se na ovako lijepim commentarima! Drago nam je da ste se odsorili i da vam zgovara ambijent naše kuće i priroda s kojom smo okruženi.Nadam se da ste dobro putovali.Bit će namuje drago ako nam dođete opet.Od sr zahvaljimo vam svako godt!

zagreb,
Godt (3/5) Opholdt sig ind A4+1, Juli 2020
Dyrt

Lejligheden er meget pænt dekoreret og ryddig. Værterne er meget venlige. Men afstanden til stranden er ikke 100 m, som det siger, men 300 meter op ad trappen, hvilket ikke er meget praktisk, hvis du går med små børn.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Afstand fra stranden

Vi er glade for, at du er tilfreds med lejligheden, jeg håber, du hvilede, og at dit ophold hos os var behageligt. Afstanden til stranden beregnes automatisk på Google-applikationen, så de har angivet i de nærliggende lejligheder. Jeg håber, at trappen til stranden ikke er Alternativet er at gå på vejen, så vejen til stranden er lidt længere, men det er godt at have begge muligheder, især hvis du bruger en klapvogn. For små børn er en stor fordel en fyrreskov og en lang promenade ved havet, håber vi at du brugte det under dit ophold i Drage. Hilsen hele familien!

Vis alle anmeldelser
Draga Kosalec Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Det er mig en fornøjelse at præsentere vores tilbud og inviterer dig til en uforglemmelig ferie i Drage, en lille landsby omgivet af fyrretræer, smukke strande og en visning af de mange øer i Zadar og Sibenik arhipelagu.Dobro komme!

Ferielejligheder Kosalec annonce er blevet set 81740 gange siden 03.04.2014.