Ferielejlighed SeveraDrage - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 130 per nat
Detaljeret beskrivelse

Nyd vores helt nyistandsatte lejlighed i skyggen af terrassen med udsigt til det klare hav! Lejligheden ligger i villaens stueetage og er omgivet af en stor, skyggefuld gårdhave i første række til havet. Tilbring eftermiddagsvarmen i vores duftende have med at drikke kolde cocktails, mens du venter på den smukkeste solnedgang! Hos os er alt lige ved hånden - en drink i den nærliggende strandbar, middag på pizzeriaet ved siden af, alle former for aktiviteter på stranden, læse en bog i skyggen af gamle fyrretræer ved havet, en legeplads i skyggen, en oplyst promenade ved havet. Du skal ikke bekymre dig om parkeringspladsen - den er stillet til rådighed for dig i gården. Da vi er store dyreelskere, er dine kæledyr også velkomne!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Reservationsbetalingen er 30% af det samlede beløb. Resten betales ved ankomst. Omtrentlig ankomsttid er kl. 14.00, og afgangstid er kl. 10.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Dagligvarer: 400 m
  • Restaurant: 30 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Hvis du vil bruge dagen mere aktivt, kan du gå i alle retninger og udforske nogle af skønhederne ved Lijepa Naša: Vrana-søen, Krka-vandfaldene, Zadar, Šibenik, NP Kornati og mange andre. Du kan også have det sjovt i Fun Park Biograd eller i en af de nærliggende Adventure Parks. Er du en dygtig cyklist, kan du vælge en af de mange cykelruter i dette område, for eksempel den omkring Vrana Sø. Da Drage er en fiskerby, kan vi tilbyde dig den friskeste fisk - direkte fra lokale fiskere.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Severa
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Nada Sever
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Ferielejlighed Severa annonce er blevet set 5174 gange siden 15.05.2023.