Ferielejligheder My DreamCrikvenica - Kvarner

priser fra € 55 per nat
Detaljeret beskrivelse

Den unikke bolig er beliggende nær alle interessante steder, og vil gøre din ferie komplet. Da vi indrettede Mydream-lejligheden, var vi meget opmærksomme på alle detaljer, så enhver besøgende ville føle sig afslappet og nyde deres ophold. - Lejlighed My dream no.1 ID:76099 til 3+1 personer er beliggende i stueetagen af et familiehus med separat indgang og separat terrasse. - Lejlighed My dream no.2 ID:76939 til 4 personer på første sal i et familiehus med separat indgang, omgivet af terrasser med en guddommelig "million dollar view". ...... Kun 200 m fra den første strand, og du kan udforske de andre med en gangsti og finde lige præcis den, der falder i din smag. Den første butik kun 150 m. Interessant gastronomisk, sports- og rekreativt tilbud i umiddelbar nærhed. Kun 40 km fra Krk lufthavn, 35 km fra byen Rijeka, hvis du ønsker at udforske omgivelserne, tilbyder denne lokalitet netop disse fordele. Velkommen.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
NYE FORDELE - april, maj, fra den 18. september, oktober - 20% på normalprisen for et ophold på mindst 5 dage - fra den 18. september til den 18. april - 35% på den almindelige pris for et ophold på mindst 10 dage Reservation : Ved betaling overnatningsreservation ca. 20% af værdien af dit ophold, og efter skriftlig bekræftelse fra os, er din lejlighed reserveret for den periode kun til dig. Betaling af restbeløbet ved ankomst til boligenheden. Check-in: fra kl.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Afbestilling af gæsten med en gyldig grund - 15 dage fra ankomstdagen - tilbagebetaling af 100% af den modtagne forudbetaling Afbestilling af os med en gyldig grund. - minimum fortrydelsesfrist fra vores side er 15 dage fra ankomstdagen, tilbagebetaling af 100% af den modtagne forudbetaling - hvis dette sker, vil vi gøre vores bedste for at finde en erstatningsbolig enhed
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 2 km
  • Apotek: 1 km
  • Bank: 2 km
  • Posthus: 2 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 2 km
  • Jernbanestation: 35 km
  • Lufthavn: 35 km
  • Lystbådehavn: 2 km
  • Sportsaktiviteter: 1 km
  • Diskotek: 2 km
  • Nationalpark: 40 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Apartment Mydream ligger bogstaveligt talt i det umiddelbare centrum af den lille kystby Dramalj. Dramalj tilbyder sine besøgende interessante og forskelligartede strande, fristende gastronomiske tilbud, indkøbscentre i umiddelbar nærhed. Organiserede sociale sammenkomster ved havet akkompagneret af lokale kunstnere, samt fisk og fyrværkeri, der ikke må gå glip af. Dramalj ligger 2 km fra Crikvenica, en let gåtur på 30 minutter langs havet.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder My Dream
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 6 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A3, December 2023
Hvile

Vi hyggede os. Lejligheden har alt. Fru Sanja var fantastisk, hun viste os alt pænt, tjente os godt, og vi planlægger at komme igen. Et fredeligt sted kun for sjælen og hvile

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Jesenice,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A3, August 2023
Fremragende!

Al ros til lejligheden, gæstfrihed, service og venlighed. Ejeren er yderst sød og venlig, altid tilgængelig for hjælp og information. Lejligheden er ren, ryddelig og i en fremragende beliggenhed, tæt på havet, stranden er i top og alt er i nærheden (bageri, Konzum, Lidl,...) En gåtur i aftentimerne til centrum af Crikvenica er interessant.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Familier med børn, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Győr ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, August 2023
Bedst

Jeg kan kun anbefale det til alle, fordi stedet er Dramalj, værten og lejligheden er vidunderlig.Værelser med havudsigt, store terrasser og tæt på stranden. Vi elskede det og savner det allerede!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Familier med børn, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra ungarsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Sanja Netti
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Kontakt mig venligst på viber eller whats ap Om mig - Jeg kan godt lide at rejse og udforske det sted, jeg besøger, og absorbere detaljerne. Jeg kan godt lide at dekorere interiøret ved at lave det selv eller ved at genbruge møbler, så de får et nyt look. Jeg laver unikke smykker af læder og halvædelsten...kort sagt en kreativ kvinde

Ferielejligheder My Dream annonce er blevet set 8225 gange siden 31.05.2023.