Ferielejligheder DeželićCres - Kroatiske øer

priser fra € 50 per nat
Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
 • Hav: 100 m
 • Strand: 100 m
 • Bycentrum: 200 m
 • Dagligvarer: 200 m
 • Restaurant: 100 m
 • Læge: 400 m
 • Apotek: 300 m
 • Bank: 400 m
 • Posthus: 300 m
 • Tankstation: 400 m
 • Busstation: 400 m
 • Jernbanestation: 60 km
 • Lufthavn: 35 km
 • Lystbådehavn: 200 m
 • Sportsaktiviteter: 400 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Deželić
Gæstevurderinger
Meget godt 4/5
Gæstevurdering Baseret på 4 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Čakovec,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, Juni 2024
En velkomst som pårørende

Min mand og jeg har ikke været på havet i årevis. Vi har ingen bil, jeg rejser næsten ikke med bus på grund af kvalme. Jeg kan ikke lide sommervarme og trængsel. Gennem en anbefaling kom vi til hr. Deželić, og det var præcis, hvad jeg havde forestillet mig! Dyb skygge, god aircondition i lejligheden, alt er inden for rækkevidde! Det betød meget for os, fordi vi var uden egen transport. Mr. Deželić bød os velkommen med en fyldt køler, fordi han vidste, at vi kom med katamaran, med kun personlig bagage. Jeg kan ikke beskrive, hvor meget det betød for os, og senere så vi, at butikkerne heller ikke var for langt til daglige forsyninger. Min mand er en fan af svømning, han blev straks henrykt over nærheden og valget af strande. Hr. Deželić og jeg fandt straks en masse almindelige generationshistorier, selvom vores pædagogiske arbejde er ret anderledes end hans. Vi reserverede straks den samme lejlighed til samme tidspunkt næste år. Jeg føler, at vi har fundet en for længst mistet slægtning, siden det første møde har vi været i regelmæssig kontakt hele året. Placeringen af lejligheden og selve byen Cres er perfekte for rejsende uden egen transport. Det er bogstaveligt talt 5 minutter til fods til katamaranen!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Svar på gæstekommentar Katica

Kære fru Katica Stojko, jeg er meget glad for at se, at du og din mand var helt tilfredse i min lejlighed og tilbragte din ferie komfortabelt. Du er altid velkommen i min lejlighed, og jeg vil give dig alt for at tilbringe dit ophold i fuld tilfredshed. Dine Ivan Deželić Lejligheder Deželić Cres, Melin I /2

Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, September 2023
Meditation i det grønne

Jeg kom til denne lejlighed for første gang i juni 2014 helt ved et uheld, på en tur til Mali Lošinj. Det var vores første møde med Cres, og det var kærlighed ved første blik med lejligheden og selve Cres, som har stået på i 10 år. Den første behagelige overraskelse var hr. Deželić selv. Al tidligere kommunikation var online, svarene var hurtige og konkrete, jeg forventede, at det var et meget ungt menneske på den anden side. Velkomsten var varm, vi følte os straks godt tilpas. Ejeren er diskret, men altid ved hånden, hvis der er brug for noget. Både stranden og byens centrum er inden for rækkevidde. Du kan ikke se havet fra lejligheden, men alt er i det duftende grønt af middelhavsplanter, der giver skygge og beskyttelse mod vinden. Den første strand er bogstaveligt talt 110 skridt væk fra lejligheden! Da vi kom til Mali Lošinj, indså vi yderligere 2 store fordele ved denne lejlighed - den har en sikker parkeringsplads og aircondition. Og vaskemaskinen er praktisk til et længere ophold. Jeg vil anbefale lejligheden til par uden børn, der kan lide fred, ro og ensomhed, men alligevel - den er tæt nok på alt og til svømning og aftenture i byen.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Turister uden bil, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Svar på gæstekommentar Zrinka Stojko

Kære gæster, jeg er meget glad for at se, at du og din mand var helt tilfredse i min lejlighed. Jeg er meget taknemmelig for, at du er kommet tilbage til mine lejligheder regelmæssigt i 10 år. Jeg vil altid gøre mit bedste, som jeg har gjort hidtil, så du tilbringer dit ophold helt tilfreds. Du er altid velkommen i mine lejligheder. Venlig hilsen Ivan Deželić Apartments Deželić Cres, Melin I nr.2.

Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, Juni 2024
Yderst behagelig atmosfære og vært

Apartments Deželić udstråler en varm hjemlig atmosfære, og jeg forstår virkelig ikke, hvordan nogen orker at skrive negative kommentarer! Mr. Deželić tilbød alt, hvad vi havde brug for til en behagelig sommerferie i begge lejligheder. Det er derfor, vi er kommet til ham i årevis. Hvis der er en mangel, vil værten forsøge at rette den hurtigst muligt, selvfølgelig hvis der ikke er tale om force majeure. Derudover garanterer lejlighedens beliggenhed fred og ro (så meget som muligt allerede i sæsonen) og nærhed til havet og byens centrum. Absolut anbefaling!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Besvar gæstekommentar

Kære vores gæst, hr. Dodo, jeg er meget glad for at se, at du havde en behagelig 9-dages ferie i min lejlighed. Du er altid velkommen i mine lejligheder Med venlig hilsen Ivan Deželić Apartments Deželić Cres, Melin I 2

Vis alle anmeldelser
Ivan Deželić
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Mere om ejeren

Ivan Deželić Pensioneret langdistancekaptajn. Sejlede som kaptajn på alle verdens have. Han tilbragte hele sit arbejdsliv på skibe. Siden jeg gik på pension, har vi arbejdet med gæster de sidste 12 år. Vi lejer to lejligheder i vores familiehus, Melin I /2 Cres. Bygningen ligger kun 100 m fra begyndelsen af stranden. Hver lejlighed har sin egen indgang.

Ferielejligheder Deželić annonce er blevet set 2137 gange siden 23.05.2024.