Ferielejligheder VukovićČiovo Okrug Gornji - Kroatiske øer

priser fra € 100 per nat
Detaljeret beskrivelse

Et dejligt, komfortabelt hus med en 32m2 swimmingpool, ved siden af er der et meget flot sommerkøkken med en stor dalmatisk grill, hvor du kan slappe af og nyde. Huset har 3 lejligheder, moderne indrettede, med to soveværelser, hvert værelse samt stuen har aircondition, med store terrasser med en smuk udsigt, beskyttet mod udsigten, hvorpå der er 2 komfortable liggestole og andre terrassemøbler . Du er omkring 90 m væk fra det krystalklare hav Du har et udvalg af strande, fra naturlige klipper, betonstrande til en smuk strand med afrundede småsten, ideel for alle, især for mindre børn, hvor du kan nyde skyggen af fyrretræer træer med græshoppernes sang. Huset ligger i den rolige bugt Mavarčica, 4 km fra Trogir, 8 km fra lufthavnen og 26 km fra Split. Med den nye Čiovo-bro og den nye vej stoppede menneskemængden, og du vågner hver morgen i fred og ro med fuglenes sang, og alt andet er nu så tæt på dig.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Priserne er udtrykt i € for ugentlig lejlighedsleje. Minimum ophold i juli og august er 7 dage, ankomst og afrejse er mulige alle dage. Ved reservation er det nødvendigt at betale 40% af den samlede lejligheds lejepris, og resten i euro ved ankomst. Vigtigt, vi vasker sengetøj og håndklæder ved 95 grader, og alt er desinficeret. Muligheden for at tilberede måltider med økologiske grøntsager fra vores have, tilbyde lokal vin, brandy, bagning af brød, kager, vi kan også levere dagligvarer, SÅ et ideelt sted for en ferie med en masse daglig pleje, lige fra servering af kolde drikke ved poolen , kaffe som du selv kan lave på kaffemaskiner i værtshuset ved poolen, til årstidens frugter, smoothies... .
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Vi har ideelle betingelser for isolation i vores Nealeona villa, så du kan tilbringe en uforglemmelig ferie selv under disse forhold. I tilfælde af manglende evne til at ankomme på grund af COVID 19, refunderer vi det fulde forskud 7 dage før ankomst. Vi har mange fordele, vi håber du vil genkende dem. VUKOVIĆ FAMILIEN ER HER FOR DIG
Afstande
  • Hav: 90 m
  • Strand: 90 m
  • Bycentrum: 1.4 km
  • Dagligvarer: 900 m
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 1.4 km
  • Apotek: 1.4 km
  • Bank: 4 km
  • Posthus: 1.4 km
  • Tankstation: 4 km
  • Busstation: 4 km
  • Jernbanestation: 28 km
  • Lufthavn: 9 km
  • Lystbådehavn: 4 km
  • Sportsaktiviteter: 1.7 km
  • Diskotek: 4 km
  • Kasino: 4 km
  • Nationalpark: 60 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Prisen inkluderer: velkomstdrink, garage med automatisk dør, hver lejlighed har plads til 1 bil, trådløst internet, god dækning, yderligere muligheder: bådudlejning, organisering af speedbådsture til Hvar og Vis, forberedelse af middag med autentiske dalmatiske retter. også lejes som selvstændigt objekt, med 3 etager, og hver etage har en lejlighed på 60 m2 og en terrasse på 24 m2 med alle de hvidevarer, som du kan se på billederne. Ejerne bor i husets stueetage og har ingen kontakt med gæsterne, fordi gæsterne har en separat indgang. Lejer du ikke hele huset, kan du møde gæster fra de andre 2 lejligheder. Vi vil gøre vores bedste for, at du går tilfreds og kommer tilbage til os igen, som omkring 15 familier gør hvert år.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Vuković
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 4 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Baden-Württemberg - Tuttlingen,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, September 2023
Fantastisk ferie

Værterne er meget venlige og imødekommende og meget hjælpsomme. Vi havde det rigtig sjovt. Terrassen med havudsigt er fantastisk. Beskrivelse og billeder af boligen svarer til den faktiske tilstand. Vi havde en aflåselig garage, hvilket er en stor fordel, da bilen ikke står på gaden. Udsigt, swimmingpool og hele udendørsområdet er smukt. Da vi ankom blev vi mødt med friskplukkede blomster og frugt fra deres egen have. Strand og alle nærliggende butikker er inden for gåafstand. Vi vil tilbringe vores ferie der igen næste år for tredje gang.

Anbefalet for : Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Hobro,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, Juli 2023
Dejligt ophold

Vi havde et meget godt ophold i denne lejlighed. Alt var fantastisk, alt hvad du behøver er i lejligheden. Udsigten var meget flot og med en stor terrasse. Værterne var også meget venlige og hjælpsomme.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Požega,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, August 2020
Et hvilende blik

Vi opholdt sig i lejligheder Vukovic og var glade. Lejligheden har en stor terrasse med smuk udsigt over havet og dele af øen. Hele indkvarteringen er ren, ryddig og behagelig. Lejligheden er rummelig nok, køkkenet er udstyret med alle apparater og ryddeligt. Lejlighederne har også en swimmingpool, så vores ophold var mere end forventet behageligt. Værterne er meget venlige og imødekommende. I nærheden er der strande, der kan nås til fods, strande er rene, havet er rent, smukt. De, der ikke kan lide disse strande, kan tage en tur til en anden strand i centrum. Selve stedet er smukt og har alle de mulige behov hos mennesker, butikker, taverner, pizzeriaer og lignende. Helt klart en anbefaling om at gå og nyde din ferie.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Ruza Vukovic Annoncering idet 2013
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk, Russisk,
Mere om ejeren

Vi er en familie, Vukovic, der har været familieforhold med turisme i over 30 år. Find ud af hvorfor sidste år. 11 familier vendte tilbage igen. Det er vores største anerkendelse. Vi gør vores bedste for at tilbringe uforglemmelige øjeblikke i vores hjem. Kære gæster, vi vil have dig til at nyde dig selv på de store terrasser og kigge på den utrolige solnedgang ved havet. Velkommen til os

Ferielejligheder Vuković annonce er blevet set 54300 gange siden 18.06.2014.