Ferielejligheder Villa DaniČiovo Okrug Gornji - Kroatiske øer

priser fra € 70 per nat
Detaljeret beskrivelse

På sydsiden af øen Ciovo, som er forbundet med to broer til Trogirs gamle bydel og fastlandet, i Businci i Okrug Gornji, 60 meter fra det krystalklare hav og strand tilbyder vi helt nyt, moderne og fremragende udstyret lejligheder i skandinavisk stil. Alle tre lejligheder; Swea, Tora og Freja har udsigt over havet og øerne Solta, Brac og Hvar. Lejlighed Freja skiller sig ud med sin fantastiske åbne udsigt. Hver lejlighed er ca. 55m2, lejligheder Swea & Tora har to soveværelser med dobbeltsenge, lejlighed Freja et soveværelse. Stue og køkken nedenfor hvor du finder alt hvad du skal bruge, såsom komfur, ovn og mikroovn. Opvaskemaskine, kaffemaskine, elkedel og køleskab med fryser. Der er spisepladser i køkkenet og på altanen. Stort badeværelse med bruser og vaskemaskine. Separat aircondition på hvert værelse, satellit-tv med indenlandske og internationale kanaler og wi-fi er også inkluderet i prisen. Opvarmet pool, bruser og grill.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For at reservationen kan bekræftes, er det nødvendigt at indbetale 30% af den samlede pris til vores girokonto. Hvis reservationen annulleres, refunderes det indbetalte beløb på 30 % ikke. Resten af beløbet for hele perioden betales kontant ved indtræden i lejligheden. Så er det også nødvendigt at fremvise pas eller ID-kort til turistregistrering. Vi ønsker alle vores gæster en behagelig afslappende ferie, hvilket betyder, at ingen larm, høje samtaler eller musik er tilladt mellem kl. 23.00 og 8.00. Besøg i lejligheden er kun tilladt i særlige tilfælde og med forudgående varsel til ejeren af huset.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 60 m
  • Strand: 60 m
  • Bycentrum: 1.2 km
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 1.2 km
  • Apotek: 1.2 km
  • Posthus: 1.2 km
  • Tankstation: 4 km
  • Busstation: 5 km
  • Jernbanestation: 30 km
  • Lufthavn: 9 km
  • Lystbådehavn: 3 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Alle strande på billederne er 60 til 300 meter fra lejligheden. Stenstrand med lavvandet hav og masser af skygge egnet til de mindste børn ligger 300 meter fra lejligheden. Der er gratis parkering i gården til din personlige bil. (En bil af normal størrelse pr. lejlighed.) I gården er der en opvarmet pool med liggestole, udendørs bruser og grill, som sammen med spisepladsen kan benyttes af gæsterne. Du kan finde priserne for den ønskede periode i prislisten. Prisen inkluderer rengøring på afrejsedagen.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Villa Dani
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 29 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Okrug Gornji ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, September 2023
Absolut det bedste sted at bo i Okrug Gornji

Vi lejede den øverste lejlighed, og vi kunne ikke være mere glade. Pladsen er ren og der er alt hvad du behøver. Udsigten fra terrassen er fantastisk!!! Der er et middagsbord og en lounge derude. En meget behagelig seng, opvaskemaskine, dejlig stor bruseniche og vaskemaskine gør din ferie nem. Poolen gør det meget behageligt, og i det haveområde er der også et brusebad, så du kan gå i bad, inden du går i poolen. 60 meter fra huset venter havet på dig, dejligt!!! Et minimarked er tæt på og flere caféer og gode restauranter. Gør dig selv en tjeneste og lej dette virkelig dejlige sted for en meget, meget god ferie. Darko og Niclas er de bedste værter, du kan ønske dig. De er opmærksomme, venlige og altid klar til at give dig gode tips om hvad du må og ikke må, når du er i Kroatien.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Bevægelseshæmmedde personer, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Krakow,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, September 2023
Et meget rart sted at slappe af

beskrivelse 100% i overensstemmelse med virkeligheden. Meget flot vært med flydende engelsk. Et fantastisk sted at slappe af, stille omkring, smuk havudsigt fra den store terrasse. Vi anbefaler det stærkt. Jola og Sławek fra Krakow

Anbefalet for : Aktiv ferie, Ældre personer, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Torslanda,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, September 2023
Hvilken weekend!

Hvis du har brug for at slappe af, hvis du har brug for den mest fantastiske indkvartering sammen med smukke bugter med det mest krystalklare vand, du nogensinde har set, så er dette stedet. Udsigten fra balkonen er utroligt. Poolområdet er også fantastisk, og du kan blive der hele dagen, hvis du vil, for at tage en fridag, af alt det andet, du kan finde lige rundt om hjørnet. Værten, Darko er den mest anstændige fyr, og han kan give dig gode råd om alt fra vandresti til leje af biler og smukke steder at besøge. Vi kommer tilbage, det kan du regne med.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Darko Antunovic Annoncering idet 2018
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Dansk,
Mere om ejeren

Kære gæster! Jeg elsker selv at rejse, jeg har besøgt flere kontinenter og mange lande. Jeg har boet på mange hoteller og lejligheder, så da jeg byggede og indrettede mine lejligheder, forsøgte jeg at bruge min viden og gøre dem smukkere, komfortable og personlige, så dit ophold i dem ville blive uforglemmeligt, og du kan ikke vente med at komme igen.

Ferielejligheder Villa Dani annonce er blevet set 35005 gange siden 16.01.2021.