Ferielejligheder SunČiovo Okrug Gornji - Kroatiske øer

priser fra € 55 per nat
Detaljeret beskrivelse

Apartments Sun er beliggende på den sydlige side af Čiovo-halvøen i Okrug Gornji, Mavarštica-bugten, og kun 5 km fra byen Trogir. Bugten, badet af en dommer, med krystalklart hav og en åben udsigt over naboøerne, skaber en ideel atmosfære til afslapning fra den hektiske hverdag. Øen Čiovo er forbundet med fastlandet med en bro, og dens geografiske placering giver en ideel mulighed for sightseeing i Dalmatien. Apartments Sun omfatter 4 smukt indrettede lejligheder forberedt til et ophold på 2 til 15 personer med fælles brug af en terrasse med liggestole, et poolbord og en smuk udsigt over havet. Parkering er til rådighed. Afstanden fra havet er 70 m, og den nærmeste stenstrand er omkring 200 m fra huset.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling ved ankomst kontant. Ankomsttid: efter kl. 15.00 Afgangstid: op til kl. 10.00 Angiv det nøjagtige antal personer, der kommer. Forskudsbetaling på 50e ved bekræftelse af reservation.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Afbestilling op til 15 dage før ankomst og tilbagebetaling af forudbetaling, efter den periode er der ingen tilbagebetaling af forudbetaling.
Afstande
  • Hav: 70 m
  • Strand: 200 m
Strandtype/Kysttype
Klippestrand,
Web
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Sun
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Sandra Jeličić
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Sun annonce er blevet set 2428 gange siden 05.09.2023.