Ferielejligheder LukyČiovo Okrug Gornji - Kroatiske øer

priser fra € 60 per nat
Detaljeret beskrivelse

Den moderne penthouse glæder med sit elegante design og spektakulære udsigt over øerne. Den rummelige opholdsstue omfatter moderne og komfortable møbler, aircondition og et stort 190 cm TV, hvilket skaber et behageligt miljø. Store skydevægge tilbyder en utrolig panoramaudsigt over øerne, der gennemsyrer rummet med naturligt lys. Køkkenet er udstyret med de mest moderne apparater, spisestuen er rummelig og giver dig mulighed for at nyde måltider med en fascinerende udsigt over havet. Det har tre komfortable værelser, hver udstyret med en luksuriøs seng, tv og aircondition for gæsternes fulde komfort. Badeværelset med bruseniche giver en luksuriøs afslapningsoplevelse, mens det separate toilet bidrager til komforten. En stor balkon med havemøbler og en gynge er det perfekte sted at slappe af og nyde solopgangen og solnedgangen med en fantastisk udsigt over øerne. Denne lejlighed repræsenterer en kombination af moderne stil, komfort og en utrolig naturlig skønhed, hvilket giver en uforglemmelig oplevelse af at bo ved kysten.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For at reservere vores bolig bedes du indbetale 30% af den samlede pris til en bankkonto. Dette depositum tjener som bekræftelse af din reservation og garanterer dig den valgte dato. En bankkonto er tilgængelig, som du finder i bookinginformationen. Bemærk venligst, at ankomsttiden er fra kl. 15.00 for at give dig tid nok til at sætte dig til rette og slappe af. Respekter venligst udtjekningstidspunktet inden kl. 9.00 for at sikre tilstrækkelig tid til at forberede pladsen til de næste gæster. Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker yderligere information om betalings- og reservationsbetingelser, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til din ankomst og ønsker dig et behageligt ophold i vores bolig.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Reservationsannulleringer er mulige 3 måneder før ankomst mod et gebyr på 10%.
Afstande
  • Hav: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Dagligvarer: 800 m
  • Restaurant: 300 m
  • Apotek: 1 km
  • Tankstation: 6 km
  • Busstation: 5 km
  • Lufthavn: 10 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Velkommen til vores oase ved vandet, hvor vi tilbyder en utrolig oplevelse, der vil glæde enhver gæst. Ved ankomsten vil du blive mødt med en forfriskende drink for at starte din ferie rigtigt. For cykelentusiaster har vi et stort udvalg af cykeludlejning, så du kan udforske den omkringliggende skønhed. Selve byen byder på bådudlejning og mulighed for dagsture, der vil tage dig gennem skjulte bugter og øer. Hvis du vil udforske havets dybder, tilbyder de også undervandssightseeing i en ubåd, som giver et unikt indblik i den marine verden. Caféen på stranden er et ideelt sted at slappe af med forfriskende drinks og lette måltider. Med udsigt til solnedgangen vil det give dig en romantisk atmosfære, perfekt til aftennydelse. Hvis du vil opleve den sande smag af det lokale køkken, tilbyder restauranten på stranden et bredt udvalg af retter, tilberedt af friske lokale råvarer. Nyd solen, havet og al den charme, som vores sted har at byde på. Dit eventyr starter her!
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Luky
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Hrvoje Samardžić
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Kære gæster, velkommen til vores smukke lejlighed! Vi håber du nyder dit ophold og føler dig hjemme. Vores lejlighed tilbyder alt hvad du behøver for en behagelig og afslappende ferie. Hvis du har spørgsmål eller problemer, er du velkommen til at kontakte os. Vi ønsker dig et behageligt ophold og håber, at du vil komme tilbage igen

Ferielejligheder Luky annonce er blevet set 2948 gange siden 17.01.2024.