Ferielejligheder LevantČiovo Okrug Gornji - Kroatiske øer

priser fra € 85 per nat
Detaljeret beskrivelse

I umiddelbar nærhed af havet og fyrreskoven, på den sydlige side af øen Čiovo, to lejligheder på første sal i et familiehus, med udsigt over øerne Brač, Hvar, Šolta, Drvenik og infinity. Begge lejligheder er luftige, orienteret mod syd og øst (Levante) og vest (Ponente), udstyret med kvalitetsmaterialer og apparater. Et soveværelse med essentielle linjer, med en seng, der måler 160x200 cm, en førsteklasses madras og en topmadras fyldt med memoryskum, og selvfølgelig velvalgt sengetøj, garanterer din komfort. Badeværelset er indrettet, så du med garanti ikke går glip af noget. Yderligere afslapning vil helt sikkert blive hjulpet af en hyggelig stue med en sofa (med mulighed for en udtrækssofa), et 40\\ tv og et køkken, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter. En altan til morgenkaffen og en aftenaperitif, muligheden for at bruge en fælles grill, et havebord og en udendørs bruser vil helt sikkert garantere dit gode sommerhumør. Vi er her, du er kun et klik væk fra os!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ankomsttid: 15.00, afgangstid: 10.00. Øvrige, standard, husregler er opslået i selve lejligheden. Reservationen bekræftes efter betaling af 25% af det samlede beløb til udsteders konto. Resten betales ved ankomst.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 90 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 1.5 km
  • Dagligvarer: 1.5 km
  • Restaurant: 500 m
  • Læge: 1.5 km
  • Apotek: 1.5 km
  • Bank: 6 km
  • Posthus: 6 km
  • Tankstation: 6 km
  • Busstation: 6 km
  • Jernbanestation: 30 km
  • Lufthavn: 9 km
  • Lystbådehavn: 5 km
  • Sportsaktiviteter: 2 km
  • Diskotek: 5 km
  • Kasino: 6 km
  • Nationalpark: 50 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Den kroatiske Adriaterhavsperle med imponerende historie, byen Trogir, på UNESCOs verdensarvsliste, ligger kun 5 kilometer fra dig. Til gengæld ligger Split, som kan nås med bil eller båd, kun 20 km væk. Denne by Diocletian dateres tilbage til det 4. århundrede e.Kr., og har været under UNESCO-beskyttelse siden 1979, hvilket er et unikt eksempel i verden. Skønheden ved de syv travertinvandfald, et natur- og karstfænomen i Krka National Park (50 km), vil helt sikkert forblive i din hukommelse for evigt. Talrige operatører på øen tilbyder udflugter til nærliggende øer og laguner. En dykkerskole er også i nærheden. I umiddelbar nærhed af vores lejlighed, nedsænket i en fyrreskov, ligger den smukke hvide strand (Vela Draga).
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Levant
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 21 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Skierniewice,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2023
Det er værd at blive forelsket i dette sted!

Jeg anbefaler stærkt! Smukke lejligheder, udstyret med alt hvad du behøver - vi følte os som hjemme. Der er en charmerende Vela Draga strand i nærheden - atmosfærisk, intim, romantisk, med masser af skygge og sol, velegnet til børn. Rent vand. Og udsigten fra terrassen - du kan kigge i det uendelige. Der var en sti langs kysten, hvor vi gik og beundrede udsigten og solnedgangen. Ejer Nina. Vi husker denne ferie og dette sted. Sylwia og David med børn.

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Hessen,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind A4, August 2023
Højt anbefalet

Beskrivelsen af lejligheden svarer til virkeligheden. Meget flot beliggenhed. Alt hvad der skal til er i huset. Og hvis der mangler noget - Nina, værtinden, er altid klar til at hjælpe på en kompetent og venlig måde. Vi kommer gerne tilbage.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Ludwigsburg ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2023
Tak skal du have Nina!

Lejligheden har alt hvad du behøver for en god ferie. Smuk udsigt over havet fra terrassen. Nina var meget godt vært for os og var der altid, hvis vi havde brug for noget. Kun ros og at anbefale.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Af hele mit hjerte tak, Daniel!

Tak for komplimenterne og anbefalingen, kære Danijela. Familien M er altid velkommen hos os, I var rigtig gode gæster.

Vis alle anmeldelser
Nina Merčep Annoncering idet 2018
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Mere om ejeren

Kære internet surfere, Mercep familien ønsker dig velkommen til vores hjemmeside. Siden sidste sommer har vi besluttet at åbne første sal i vores familiehus til dig, kære gæster! Så i en ny og komfortabel lejlighed kan du nyde den måde, vi har gjort det i tre årtier. Kom og vis dig den berømte dalmatiske "know how \\\\\\\\

Ferielejligheder Levant annonce er blevet set 43420 gange siden 25.06.2018.