Ferielejlighed MediterraneoČiovo Okrug Gornji - Kroatiske øer

priser fra € 100 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Čiovo Okrug Gornji og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Ny, moderne, 80m2 komfortabel lejlighed med udsigt over det åbne hav, beliggende på sydsiden af øen Ciovo. Beliggende i en stille gade uden trafik, kun 250 m fra de smukkeste stenstrande i Ciovo tæt på butikker og 2 restauranter med lokale specialiteter. En kort gåtur på kun 400 m fører til landsbyens centrum, hvorfra der er offentlig transport til den smukke by Trogir, under beskyttelse af UNESCO, som kun ligger 4 km fra os. Lejligheden er badet i lys, som gør, at den kan orientere sig på tre sider af kloden: sydøst og vest. Den består af en rummelig stue, to store terrasser, spisestue med køkken, to soveværelser, badeværelse med spabad og toilet. Satellit-tv, Wi-fi og aircondition samt to parkeringspladser er til rådighed for vores gæster. Lejligheden er fuldt udstyret til de højeste standarder for at få vores gæster til at føle sig så godt tilpas som muligt.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
-20% forudbetaling af det samlede beløb som garanti for reservation, mens det resterende beløb betales kontant ved ankomst - 200 eur depositum i tilfælde af skade - check-in tid 14.00 - check-out tid 10.00 - check-out tid 10.00 - opholdsafgift, brug af vaskemaskine og aircondition er inkluderet i prisen - ophold med kæledyr er ikke tilladt - rygning er kun tilladt på terrassen
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Strenge afbestillingsbetingelser - forudbetaling er kun muligt en måned før ankomst
Afstande
  • Hav: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Bycentrum: 400 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 10 m
  • Apotek: 400 m
  • Busstation: 4 km
  • Lufthavn: 8 km
  • Lystbådehavn: 1 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Efter en lang og hård rejse vil vores kære gæster modtage en velkomstdrink, og med vores diskrete råd og hjælp (til at realisere alle deres ønsker) står vi altid til deres rådighed.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Mediterraneo
Vesna Šola Annoncering idet 2022
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejlighed Mediterraneo annonce er blevet set 4468 gange siden 06.04.2022.