Ferielejlighed MarivaČiovo Okrug Gornji - Kroatiske øer

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejlighed MARIVA, kun 25 m fra havet, er beliggende i et roligt sted i Okrug Gornji på øen ČIOVU, forbundet med fastlandet med to broer. Det er bemærkelsesværdigt, at den UNESCO-beskyttede by TROGIR kun ligger 6 km væk, og SPLIT-lufthavnen er 9 km væk. Den uafhængige lejlighed i stueetagen af familiens sommerhus har udgange til to terrasser: den forreste solrige en med udsigt over havet, og den anden overdækket med udsigt over haven. Lejligheden består af to dobbeltværelser, entré med en ekstra seng, køkken med spisestue og opholdsstue, badeværelse med bruseniche, ekstra toilet samt Wi-Fi og aircondition. Anlægget er omgivet af det grønne i en stor have med middelhavsplanter, der danner en helhed med lejligheden, og gæsten føler sig, som om han er i en familiebolig. Det er muligt for ham at blive og sole sig i en del af haven, bruge grillen og den udendørs bruser, og det bidrager til denne stemning at plukke figner direkte fra træet. Tilbuddet om hjemmebagte kager til børn og drinks baseret på autokton frugt til voksne er muligt under opholdet. Ud over de allerede nævnte fordele, bidrager denne velkomst yderligere til, at Mariva-lejligheden tiltrækker nye og tilbagevendende gamle gæster.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Turistskatten er inkluderet i prisen, samt brug af Wi-Fi og aircondition. Prisen for en hunds ophold er €3/nat. Minimum 5 nætter. Lejligheden reserveres via e-mail, og ved indbetaling af forudbetaling til den oplyste valutakonto på 20% af den samlede pris. Gæsten betaler resten af regningen kontant umiddelbart ved ankomsten. Det anbefales at forlade lejligheden kl. 10.00, og at ankomme kl. 14.00, men det er også muligt at aftale ændring af ankomst- og afrejsetidspunkt, hvis omstændighederne tillader det.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Bycentrum: 1 km
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 500 m
  • Læge: 1 km
  • Apotek: 1 km
  • Bank: 6 km
  • Posthus: 1 km
  • Tankstation: 6 km
  • Busstation: 1 km
  • Jernbanestation: 30 km
  • Lufthavn: 9 km
  • Lystbådehavn: 6 km
  • Sportsaktiviteter: 6 km
  • Diskotek: 6 km
  • Kasino: 6 km
  • Nationalpark: 45 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Yderligere faciliteter i umiddelbar nærhed: Svømning i det klare hav, gåture ved havet langs hele kysten og ture i omgivelserne er altid velegnede til ferie, og for mere aktive gæster er der tennisbane, dykkerskole, mulighed for leje af scootere og buggies i nærheden af lejligheden og på havet sandolin og skijetudlejning. Udover sandolinen kan børn også more sig på havrutsjebanen. En-dags bådture til nærliggende øer organiseres ofte i selve bugten. Yderligere faciliteter i det omkringliggende område: Forskellige arrangementer afholdes i Okrug Gornji i løbet af sommeren. Derudover er dette sted et meget godt udgangspunkt for udflugter til attraktive turistmål: byen Trogir (UNESCO), Krka National Park og den berømte by Split.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Mariva
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Dąbrowa Tarnowska ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, September 2022
Familieferie

Rigtig fin lejlighed specielt til familien. Krydret, med to smukke terrasser, en med havudsigt og den anden haveudsigt. Roligt kvarter, lige i tide til afslapning. Meget tæt på stranden og rigtig sød ejer. Meget rent badeværelse og andet toilet. Rent og veludstyret køkken.

Anbefalet for : Ældre personer, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Szigethalom,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, Juni 2020
Ferie med venner

Komfortabel, rummelig, ren, veludstyret lejlighed, begge terrasser vidunderlige! Bagerste terrasse er meget stille, kølig, behagelig! Den første terrasse har udsigt over havet, vi spiste kaffe der om morgenen! Udlejer er venlig og gæstfri! Den hjemmelavede drink, han tilbød os, var lækker! Tæt på stranden, markedet! Tæt på Trogir, 15 minutter i bil ca. Vi har haft en meget vidunderlig 10 dage, vi håber at komme tilbage snart! Jeg kan anbefale det til alle!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra ungarsk - Vis original
Ejernes svar
Behagelige gæster

Vi var glade for at høre en sådan dejlig kommentar, tak! Gæsterne var meget behagelige, stille og ryddelige. Vi er glade for, at de drage stor fordel af alle fordelene ved vores indkvartering. Gæster som dette er altid velkomne!

Marina Giljanović Annoncering idet 2019
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejlighed Mariva annonce er blevet set 29238 gange siden 08.01.2019.