Ferielejlighed KlasanČiovo Okrug Gornji - Kroatiske øer

priser fra € per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Čiovo Okrug Gornji og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Fuldt og moderne udstyret lejlighed i en stille del af Okrug Gornji, beliggende tredje række ud til havet. Anlægget ligger 10 minutters gang til centrum og 2 minutters gang til stranden.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Med udenlandsk valuta konto, reservation via e-mail, forskud 200 euro, ankomsttid 14h og afgang 10h.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 1 km
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 1 km
  • Apotek: 1 km
  • Bank: 1 km
  • Posthus: 1 km
  • Tankstation: 4 km
  • Busstation: 4 km
  • Jernbanestation: 20 km
  • Lufthavn: 6 km
  • Lystbådehavn: 4 km
  • Sportsaktiviteter: 200 m
  • Diskotek: 4 km
  • Kasino: 20 km
  • Nationalpark: 40 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Mulighed for at leje en scooter
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Klasan
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 17 anmeldelser
Slunj,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, August 2023
En anmeldelse

Overnatning efter ønske☺️ Du føler dig som om du er hjemme, lejligheden er udstyret med alt, intet mangler. Værterne er meget gæstfrie, de tog imod os med kaffe og is. I køleskabet er der prosciutto, øl, juice, mineralvand, mælk til kaffen. En fuld skål frugt bød os velkommen, damen bragte os bagte pandekager og nutella til morgenmad en morgen. Det ville være muligt at liste meget mere, den, der vælger det til deres ophold, vil ikke tage fejl Venlig hilsen Vinko og Ljiljana, I har vores varme anbefalinger

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Brno,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, Juli 2021
Superferie 2021

Vi kan varmt anbefale dette sted. Det var virkelig en smuk ferie i Kroatien. 1) Havet - er tæt, og der er et tilstrækkeligt antal strande at vælge imellem, som er hyggelige og rene. Der er en dejlig svømning og solbadning. Der er ikke mange mennesker på strandene, og der er fred. 2) Boliger - er helt tilfredsstillende og er primært enig med billederne på Internettet. Dejlig møbleret lejlighed og vidunderlig havudsigt fra en rigtig rummelig terrasse, ejeren giver mulighed for grill, som vi benyttede os af, og det var perfekt. Parkering direkte i haven ved huset i skyggen. 3) Ejerne - Vinko og Ljiljana er gode og meget flinke mennesker, som du kan være enig med om alt. Vi følte os hjemme på ferie. PS: Ljiljana bager store desserter, og Vinko har en fantastisk "orahovica". Vær hilset!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, August 2020
En ferie at huske!

Vores værter velkomne efter en lang tur og de specielle overraskelser, der mødte os ved indgangen til lejligheden (børnene er især glade) efterlod et særligt indtryk på os i starten af vores ferie. Vi anbefaler den upåklagelig rene og indrettede lejlighed, hvor vi havde alt hvad du behøver for en perfekt ferie til enhver fremtidig gæst! Rolig beliggenhed, rummelige soveværelser, myggenet på alle vinduer, køkken udstyret med alle mulige små køkkenmaskiner og en komplet beštek efterlod os indtrykket af, at vi er i vores eget hus. Den store og rummelige terrasse med en smuk udsigt fra øst til vest virker virkelig uvirkelig, men sandt! Hver morgen nød vi solopgangen med at drikke kaffe med udsigt over Solta, såvel som solnedgangen med en let middag og et glas vin. Alle billederne er autentiske, men live er endnu smukkere! Haven er smukt dekoreret med blomster og en have fuld af citrusfrugter, som fru Ljiljana og Mr. Vinko tager særligt hensyn til. Vi takker vores ekstremt venlige og tilgængelige værter for alle overraskelser, middage, gavepakker og enhver service, de har forberedt os. En sådan god ferie forbliver i vores vidunderlige hukommelse, og vi håber at mødes igen!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Vinko Klasan Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Italiensk, Fransk,
Ferielejlighed Klasan annonce er blevet set 53414 gange siden 11.03.2014.