Ferielejlighed AgnezaČiovo Okrug Gornji - Kroatiske øer

priser fra € 75 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejligheden er nyindrettet og fuldt udstyret, og er den eneste, der kan lejes i huset. Abjekat er lad for første gang. Det er beliggende på 1. sal med terrasse 0d 18 m2, med udsigt over øen Solta og havet, som er 30 m, Lejligheden er beliggende i et roligt og frodige grønne omgivelser. Ingen trafik intet køretøj eller fodgænger. Miljøet er beboet af fugle, og du kan høre dem synge fra morgen til aften. Stranden er 150 meter fra lejligheden omkring 3 minutters gang. Strandene er en række af rock, beton, grus og sand.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Op foran er underforstået betaling på 30% af den samlede konto til bankkontoen, de resterende 70% i kontanter ved ankomsten.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 30 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 1.5 km
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 1.5 km
  • Apotek: 1.5 km
  • Bank: 1.5 km
  • Posthus: 1.5 km
  • Tankstation: 5 km
  • Busstation: 4 km
  • Jernbanestation: 9 km
  • Lufthavn: 10 km
  • Lystbådehavn: 3 km
  • Sportsaktiviteter: 4 km
  • Diskotek: 3 km
  • Kasino: 4 km
  • Nationalpark: 55 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Gæsterne får velkomstdrink. Kan arrangeres for at forberede morgenmad eller frokost eller middag. Gæster, der ankommer med fly er velkommen i lufthavnen Split. .
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Agneza
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 6 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
pécs,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, Juli 2020
Det bedste

Først og fremmest tak til Zdravko for denne vidunderlige uge. Vi kendte allerede stedet, og nu skuffede det ikke. Smukt hav, stilhed, ro. Jeg kan kun skrive om det bedste om indkvartering. Lejligheden er meget flot. Renlighed, orden overalt. Alt er til rådighed til afslapning. Værterne er meget hjælpsomme, men alligevel ikke påtrængende. Middagen vi tilbragte sammen var fantastisk i en god god atmosfære. Den bedste indkvartering, da vi gik til Adriaterhavet. Det var vidunderligt, og jeg anbefaler det til alle!

Anbefalet for : Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra ungarsk - Vis original
Bratislava,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Agneza, August 2017
Et smukt sted at holde ferie

Tak for en dejlig uge tilbragte i lejligheden Agneza! Lejligheden er blevet udstyret med moderne og alt, hvad vi havde brug for. Beskrivelse og billede svarer fuldt ud til virkeligheden. Air-condition og wi-fi arbejdede uden problemer. Havet er at gå rundt mellem husene, kan du ikke bare desertør ned fortovet. Han blev placeret gående strand med gradvise indtræden i havet. I de fleste butikker har brug for at gå i bil. Island Ciovo er forbundet med byen Trogir med en bro-og da dette er den eneste bro, der forbinder øen med fastlandet, er der stadig forstoppet (kun minus). Ejerne, Zdravko og Agneza er meget behagelige, opmærksomme og omsorgsfulde mennesker. Tak for middag med vin og grillet fisk.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra sovakisk - Vis original
Ejernes svar
Zahvala gostima

Zahvaljujemo gospođi Varinski na kometaru, en posebno til din izabrala naš apartman za odmor sa svojom obitelji. Nadamo se da će ponovo doći. Lijepi pozdrav obitelji Varinski

Wadowice,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Agneza, Juli 2017
smuk ferie

Vi vil beskrive vores ferie lidt anderledes end alle andre, fordi i point ..... 1. Lejlighed meget flot og funktionel. Udstyret med alt, hvad vi havde brug for vores fire familie er en stor terrasse med udsigt stor. Hver aften nød det grundigt .... et glas vin ... 2. Værter vidunderlige mennesker ... vi ville sætte pris på sådan for evigt. Meget nyttigt i enhver situation, selv en krise (sygdom vores datter Zuzi) Morgenmad betjenes af dem og andre lækre specialiteter ..... 3. Meget tæt på nice steder til svømning og solbadning for børn og voksne, selv om ganske krævende adgang :) 4. Alt i alt en meget flot område og et godt udgangspunkt for at udforske de mange interessante steder, hvor der er ingen mangel på området. Selve lejligheden er beliggende i et meget roligt miljø, som gør det muligt at slappe helt af efter en hård års arbejde ....... 5. Med det fulde ansvar anbefale dette sted

Anbefalet for : Aktiv ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Zdravko Cvitković Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk,
Mere om ejeren

Pensionist, 65, kommunikative, ansvarlig, jeg taler engelsk, italiensk og tysk er služim.Dobro jeg lave mad, jeg elsker at jagt og fiskeri, god musik og film specielt lave venner. Jeg er en person, der skal regne med.

Ferielejlighed Agneza annonce er blevet set 57578 gange siden 20.05.2015.