Ferielejlighed NikaBrodarica - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 110 per nat
Detaljeret beskrivelse

Ny på markedet. Moderne lejlighed med udsigt over havet og øen Krapanj. Lejligheden har to soveværelser - det ene med dobbeltseng og det andet med køjeseng + opredning. Lejligheden er udstyret med 3 aircondition-enheder placeret i soveværelserne og stuen. Den skønne terrasse med havudsigt er udstyret med en komfortabel hjørnesofa og ventilator til udendørs brug. Markisen på terrassen giver nok skygge på varme dage. Der er adgang til havet fra undersiden af lejligheden. Afstanden fra havet er 60 meter, hvilket gør denne lejlighed ideel til afslapning.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For at bekræfte reservationen kræves en betaling på 30% af pakkeprisen. Betaling udelukkende via bankkonti. Afsendelse af forhåndsfaktura via e-mailadresse. Resten af betalingen på dagen for gæstens ankomst. Det ideelle ankomsttidspunkt er efter kl. 14.00, men det er muligt at aftale tidspunkt, check-out af gæster inden kl. 10.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Ved afbestilling op til 30 dage før ankomst er der mulighed for at overføre reservationen til den første ledige dato inden for et år. Forskudsbetalingen tilbageholdes, hvis der ikke sendes skriftlig afbestilling 30 dage før ankomst.
Afstande
  • Hav: 60 m
  • Strand: 60 m
  • Bycentrum: 60 m
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 60 m
  • Apotek: 60 m
  • Busstation: 6 km
  • Lystbådehavn: 60 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
2 parkeringspladser i skygge til rådighed. Gratis 5G Wi-Fi. En velkomstpakke med hjemmelavede overraskelser til hver gæst. Den lokale butik, cafe, apotek, busstoppested, læge og stranden ligger 60 meter fra lejligheden. Båden til Krapanj ligger 100 meter fra lejligheden. For de fleste gæster er det et yndet rejsemål for daglig afslapning på stranden.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Nika
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, August 2023
Henstilling

Lejligheden er virkelig stor, rummelig og ren, meget veludstyret, fremragende beliggenhed nær en smuk strand og rent hav med udsigt over den smukke Krapanj. Endnu smukkere end på billederne Værterne er meget varme og behagelige! Vi blev mødt med en velkomstgave ved ankomsten, der oversteg alle forventninger. En meget varm gæstfrihed og privat indkvartering på et niveau, som mange lejere kunne efterligne. Tillykke til hr. Marin og hans familie! For hver anbefaling

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Treviso ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, August 2022
Smuk lejlighed

Min kone og jeg boede sidste år, en lejlighed med alle bekvemmeligheder, tæt på havet og alt hvad du behøver, på 50 MT er der også båden, der tager dig til den meget karakteristiske ø overfor for et par euro. Praktisk for dem, der ønsker at besøge Krka-parken, et must at se, hvis du går til disse områder, restauranter, barer og markeder inden for gåafstand.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra italiensk - Vis original
ZAGREB-SUSEDGRAD,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, Januar 2023
App. Nika

Lejligheden er fremragende, den har alt hvad brugerne har brug for, alt er pænt, moderne og nyt... i et roligt område, tæt på stranden, en skøn terrasse med udsigt over havet, parkering... fantastisk!!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Marin Marušić
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejlighed Nika annonce er blevet set 4362 gange siden 05.02.2023.