Ferielejligheder U AnteBrist - Split og dens omgivelser

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejligheder "U Ante" er beliggende få meter fra havet, i et familiehus beliggende i Brist, en lille dalmatisk by på Makarska Riviera. Brist ligger 100 km fra Split og Dubrovnik, 38 km fra Makarska og 14 km fra de smukke Baćina-søer, Ploče og Neretva-dalen. 1. lejlighed "U Ante" ligger på 1. sal i et familiehus som ligger FØRSTE RÆKKE til havet, så terrassen byder på en ubeskrivelig udsigt over stranden og det blå hav. Lejligheden er designet til at rumme 2 til 5 personer. Det har et værelse med en dobbeltseng og et andet værelse med yderligere to senge. Køkkenet er veludstyret, vi udpeger et stort køleskab. Af særlig betydning er den rummelige terrasse med et stort bord. Lejligheden har aircondition, internet og sikker parkering. 2. lejlighed er beliggende på 2. sal, med køkken i stueplan og privat gårdhave. Huset ligger i centrum af byen, så det er omkring 50 meter væk fra restauranter, taverner, souvenirbutikker. Brist er et roligt kyststed ideelt til en afslappende ferie og nyde den naturlige skønhed.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Forskudsbetalingen er 30% af det samlede beløb og angiver reservationen. Ankomsttid: efter kl. 14. Afgangstid: indtil kl. 10.00
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 100 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 2 km
  • Apotek: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Posthus: 2 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 14 km
  • Jernbanestation: 14 km
  • Lufthavn: 100 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand,
Ekstra tilbud
Velkomstdrink eller frugt er inkluderet i prisen. Med lejligheden tilbyder vi muligheden for at organisere ture til nærliggende byer og samtidig lære den dalmatiske kulturarv at kende.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder U Ante
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 8 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Uherské Hradiště,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2023
Hvile

Vi vil gerne takke Anta og hele familien for den pæne, rene bolig og den vidunderlige tid tilbragt i vores "andet hjem" i Brist. Jeg anbefaler det stærkt til andre gæster, lejligheden var godt forberedt. Vi satte pris på den smukke terrasse, hvorfra vi så havet og Pelješac-halvøen, som ligger lige overfor Brist. Lige ved siden af huset ligger Sidra-baren, kun få skridt væk ligger bageriet, frugt- og grøntsagsbutikken og Mala Mare restaurant med fremragende køkken. Vi vil helt sikkert være glade for at vende tilbage hertil i fremtiden. Familien Jandova fra Tjekkiet.

Anbefalet for : Ældre personer, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Vi ses næste år!

Kære Robert, vi er glade for, at du har været vores kære gæster i årevis, og at du er tilfreds... Vi ses igen næste år... Varme hilsner fra familien Pećar fra Brist!🤗

Sarajevo,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A5+2, September 2023
Et ideelt sted for ferie

Vi bor i denne lejlighed for første gang, og vi er virkelig glade for værterne og indkvarteringen, uden at overdrive. Denne gang var opholdet kort i september, skolen startede, men vi vil gerne komme tilbage hertil igen i juli. Der er få værter som dette, det er en ære, og jeg er glad for at anbefale dette sted og denne lejlighed til folk, der ønsker en rigtig familieferie...alt var top ti.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Vi glæder os til et nyt møde!

Kære fru Jasenka, tak for din ærlige kommentar. Vi ser frem til at møde dig igen... Hilsener fra Brist, familien Pećar

Odžak,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2023
Hvile for sjæl og krop

Et ideelt sted at bo med børn og tage en pause fra hverdagen. Ejeren Ante og hans søn Andrija tog venligt imod os og viste os gennem det upåklageligt rene og ryddelige hus, som ligger kun få skridt fra stranden. Indkvarteringen er rummelig og meget behagelig for et ophold med børn. Vi var glade for udsigten fra terrassen såvel som selve terrassen. Stille aftener med brusen af havet er et hvil for sjæl og krop. Et par skridt fra huset ligger Sidra-cafeen samt Riva-hotellet. Vi vendte udhvilede, glade og med genopladede batterier hjem. Tak Anta og Andrija for at forkæle os med friskbagt fisk, som kun rigtige værter kan tilberede. Vi vil helt sikkert vende tilbage til dette sted.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Bevægelseshæmmedde personer, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Vi glæder os til at se dig næste sommer!

Vores kære! Vi er gladest, når I genkender os som gæstfrie værter... Vi fortsætter vores hyggelige samvær næste år... Vi ser frem til det... Af hjertet tak... Hilsen fra Brist, familien Pećar

Vis alle anmeldelser
Ante Pećar Annoncering idet 2022
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

En dalmatiner - en indfødt af Brišća - en elsker af sit hjemland, en varm og hjertelig vært. Jeg er glad for at stå til tjeneste for alle gæster i hele deres ferie, jeg gør den maksimale indsats for at alle gæster går tilfredse og glade derfra. Derfor vender de fleste gæster jævnligt tilbage til vores lejligheder.

Ferielejligheder U Ante annonce er blevet set 14551 gange siden 23.06.2022.