Ferielejligheder MionaBrela - Split og dens omgivelser

priser fra € 74 per nat
Detaljeret beskrivelse

Vores hus ligger på første række til havet i Brela, et ideelt sted at hvile og nyde fordelene ved middelhavslandskabet. Vi tilbyder fem moderne indrettede lejligheder med terrasse og/eller balkon med smuk udsigt over havet. Fra en af de mange sandstrande er I adskilt af en kort nedstigning ned ad jeres egne trapper omgivet af fyrretræ baldakiner. Også den mest berømte og største, altid solbadede Breljan-strand, Punta Rata, kan nås på få minutter. Andre faciliteter såsom butikker, restauranter, caféer og souvenirbutikker er tilgængelige i umiddelbar nærhed. Prisen inkluderer en velkomstdrink, samt parkering. For alle jer med eventyrlyst er der også mulighed for at leje en kajak, og foretrækker I afslappende aktiviteter, tilbyder vi også kropsmassage (sport, afslapning mv.).

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For reservationer kan du kontakte os via e-mail eller mobilkontakt. Det ideelle ankomsttidspunkt er efter kl. 14.00, og afgangstidspunktet er før kl. 10.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 1.2 km
  • Dagligvarer: 10 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Prisen inkluderer en velkomstdrink, samt parkering. For alle jer med eventyrlyst er der også mulighed for at leje en kajak, og foretrækker I afslappende aktiviteter, tilbyder vi også kropsmassage (sport, afslapning mv.).
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Miona
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Miona Tokić
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk,
Ferielejligheder Miona annonce er blevet set 12270 gange siden 07.07.2023.