Ferielejligheder KastelanicDugi otok Brbinj - Kroatiske øer

priser fra € 60 per nat
Detaljeret beskrivelse

Fuldt udstyrede lejligheder i en stille bugt med udsigt over haven og havet, en stor have til morgenmad og grill, en stor balkon og gratis parkering. Der er myggenet på alle vinduer, og der er gratis WiFi overalt på anlægget. Lejlighederne har aircondition og 1 soveværelse med sengelinned. Køkkenerne med stuen er fuldt udstyret med tallerkener og bestik, køleskab med fryser, elkedel, elektrisk kaffemaskine, brødrister og mikroovn, fladskærms-tv, parabol, ekstra seng. Badeværelse med bruser, gratis toiletartikler, håndklæder og vaskemaskine. Fuldstændig hvile i et roligt område, for krop og sjæl.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Skift af gæster i weekenden. Indtjekning af gæster: efter kl. 14.00 Udtjekning af gæster: 08.00-10.00 Betalingsmåde: 20% ved indbetaling til kontoen ved reservation og resten kontant ved indrejse i lejligheden. Boligskat inkluderet i prisen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Nærliggende restauranter: Šjor Bepo (200m) Kaleb (300m) Antonio (900m). Vi anbefaler at besøge følgende steder: Telašćica Naturpark, Veli Rat fyrtårn, Sakarun sandstrand, Veli Žal stenstrand, Brbinjščica bugten og naturfænomenerne Dragon's Eye og Golubinka grotten.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Kastelanic
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Vesna
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Kastelanic annonce er blevet set 2564 gange siden 29.02.2024.