Ferielejlighed ErnestDugi otok Brbinj - Kroatiske øer

priser fra € 60 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Dugi otok Brbinj og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Lejligheden ligger i Brbinj på Dugi otok, 10 meter fra havet, på 1. sal og har en terrasse med udsigt over havet og solnedgangen. To restauranter ligger i nærheden af lejligheden. Ejendommen ligger 3 minutters gang fra færgehavnen. Lejligheden består af køkken med stue, tre soveværelser, badeværelse, ekstra toilet og terrasse. Lejligheden er fuldt udstyret og har aircondition. Køkkenet er moderne og nyt, og er udstyret med opvaskemaskine, komfur, ovn, køleskab med fryser og mikroovn. Spisestuen er rummelig med stort spisebord og sofa samt udgang til terrassen. I den rummelige hall er der et stort vægskab, et nyistandsat badeværelse med bruseniche samt tre soveværelser, der er rummelige og udstyret. Mulighed for at benytte den overdækkede grill i haven. . Du kan svømme lige foran lejligheden. Alle andre smukke strande i Dugi otok kan nås på 10-15 minutter i bil. Du kan parkere foran huset.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ankomsttid til lejligheden er fra kl. 14.00, og afgangstid er indtil kl. 10.00. Gratis afbestilling 30 dage før ankomst. Reservationen bekræftes ved en forudbetaling på 20% af den samlede pris og indbetales til bankkontoen. Vi sender en skriftlig reservationsbekræftelse. Det resterende beløb betales kontant ved indtræden i lejligheden. Turistskat er inkluderet i lejlighedens pris. Ingen ekstra omkostninger.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
Hvis du annullerer reservationen op til 15 dage før ankomst, refunderer vi 50% af forudbetalingen.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 100 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 10 m
  • Læge: 13 km
  • Apotek: 20 km
  • Posthus: 1 km
  • Tankstation: 18 km
  • Lystbådehavn: 15 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Vi byder på en velkomstdrink til alle gæster. Mulighed for at benytte køjen til båd på molen foran lejligheden. Dugi otok er en magisk og karakteristisk ø, og ideel til at nyde havets renhed og naturens skønhed. Den sydlige del af øen er for det meste stejl og består af fortryllende klipper i naturparken Telašćica, mens den nordlige del af øen er det modsatte af stille bugter, stenstrande som Veli Žal, stenstrande nær fyret, smuk sandstrand Sakarun og mange andre, den del blev erklæret for et betydeligt kroatisk landskab. Et besøg i bugten Brbišćica, som ligger kun tre kilometer fra lejligheden med en skøn badestrand, hvor du kan leje en kajak eller SUP for at besøge den magisk smukke grotte Golubinka og Dragon's Eye, bør du ikke gå glip af. Et besøg i grotten Strašna peć, et besøg i Adriaterhavets højeste fyrtårn og mange andre interessante steder, der vil efterlade dig forpustet, vil gøre dit ophold uforglemmeligt.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Ernest
Ernest Rančev Annoncering idet 2020
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Mere om ejeren

Jeg bor i Brbinj på Dugi otok, og jeg er her for at byde dig velkommen og gøre dit ophold så smukt og behageligt som muligt. Jeg byder dig velkommen til vores smukke ø.

Ferielejlighed Ernest annonce er blevet set 9239 gange siden 16.02.2022.