Ferielejligheder MaslinaBožava (Dugi otok) - Kroatiske øer

priser fra € per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Božava (Dugi otok) og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Meget luksuriøs lejlighed, suveræne regulering, som vil give dig en fornemmelse af kvalitet og høj orden. Fuldt udstyret og moderne lejligheder i et roligt område af Božava, der ligger tæt på havet; Anlægget er placeret 2 minutters gang til centrum og 5 minutters gang til stranden. Luksus lejlighed har 90 m2. Køkkenet, som er lavet i højglans. fuldt udstyret: mikroovn, ovn, kedel, moderne køleskab det d Rummet er indrettet i lilla og hvid tone med møbler af høj kvalitet.. Toilet indeholder design fliser, en massage kabine, stort spejl, toilet, bidet og skabe ender spejle. Stuen er rummelig og giver en behagelig atmosfære, som er fantastisk til møbler og LCD-tv med forskellige programmer. Terrassen har en smuk udsigt over haven, er Hele bygningen er dækket med høj kvalitet internetforbindelse (Wi-Fi), hvilket naturligvis er gratis. Kom og bare nyde freden, skønhed og luksus.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Making acontobetalinger forud for vært, men også betale, når du bo i lejligheden. I dette er der fremgang i mængden af ​​25% af den samlede pris. Check-in er fra 12:00 og fremefter, og tjek er kl 11:00. Tak for din forståelse.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 50 m
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 80 m
  • Busstation: 200 m
  • Lystbådehavn: 80 m
  • Nationalpark: 35 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Kære gæster, ønsker vi at tilbyde dig ikke kun en stor ferie, men uforglemmelig oplevelse. Som en option tilbyder vi at gå der fiskes med net, naturligvis vinsmagning fisk, der er gemt derhjemme den måde, det vil forblive i januar. Vi køber også lokale produkter til en lav pris, såsom olivenolie, grøntsager og så videre. På ethvert tidspunkt, vi er der for dig, bare lad os komme og trække vejret i sommer på vej hjem.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Maslina
Marin Jerić Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk,
Mere om ejeren

Hvad skal man sige interessant. Jeg arbejder som manager i Svpetrus Hotelino til leje på øen Brac. MA i økonomi i Rijeka. Retning International Business - Erhvervsøkonomi. Jeg har 29 år, og jeg nyder at arbejde med mennesker, jeg må indrømme, at maden. Vi vil være de bedste værter vi netop kommet. Dejlig hilsen

Ferielejligheder Maslina annonce er blevet set 9004 gange siden 31.08.2015.