Stenhus SršenBlace - Dubrovnik region

priser fra € 160 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Blace og Dubrovnik region!
Detaljeret beskrivelse

Det gamle hus er et perfekt familiested at nyde varme sommerdage og frisk luft. Lejligheden består af tre rummelige værelser, som hver har sit eget badeværelse, samt en komfortabel stue og et fuldt udstyret køkken med spisestue. Derudover har gæsterne yderligere faciliteter til deres rådighed: en smuk balkon med udsigt over havet, ideel til at drikke morgenkaffe eller en aftendrink, samt en terrasse og en pejs, der vil tillade hyggeligt socialt samvær om aftenen. Ejendommen ligger kun 5 minutters let gang til den smukke stenstrand i centrum af byen, derudover er der også en sandstrand i nærheden, som kun ligger 15 minutters gang fra huset. Det gamle hus er det perfekte sted at slappe af og nyde alt, hvad Blace har at tilbyde.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
I overensstemmelse med betingelserne for reservation af denne bolig, skal gæster betale 30 % af det samlede beløb for reservationen ved reservation (inden for 7 dage). Dette beløb kan betales ved bankoverførsel til den angivne bankkonto. Gæster skal betale de resterende 70 % kontant ved ankomsten til overnatningsstedet. Denne betalingsmetode giver gæsterne mulighed for nemt og enkelt at reservere deres ophold og sikre deres plads. Gæster kan være sikre på, at alle reservationsbetingelser vil være tydeligt angivet, og at de vil have alle nødvendige oplysninger inden ankomst. Ud over komforten og bekvemmeligheden ved denne bolig, gør denne betalingsmetode det endnu nemmere at planlægge dit ophold.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Betingelserne for at annullere denne reservation er som følger: gæster kan annullere deres reservation gratis 30 dage før ankomst. Det indbetalte beløb på 30 % af reservationsbeløbet refunderes dog ikke i så fald. Hvis gæster annullerer deres reservation inden for 30 dage før ankomst, skal de betale det fulde beløb for reservationen. Denne afbestillingspolitik sikrer, at boligen beholder et vist beløb efter annullering for at kompensere for eventuelle tab som følge af annullering af reservationen. Bemærk venligst, at det er tilrådeligt at kontakte overnatningsstedet i tilfælde af uplanlagte situationer, der kan påvirke ankomsten af gæster. Indkvartering vil forsøge at finde den bedste løsning.
Afstande
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 300 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 300 m
  • Posthus: 300 m
  • Sportsaktiviteter: 300 m
  • Nationalpark: 70 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Gæster, der bor i denne bolig, har alt, hvad de behøver for et behageligt ophold. Med gratis Wi-Fi og et sted at parkere en bil og en fortøjning til en båd (båddybgang op til 0,80 m), kan gæsterne spørge værterne om alt, hvad de er interesseret i om stedet og dets omgivelser. Værterne vil med glæde anbefale interessante steder, der er værd at besøge i nærheden, samt attraktioner i nærliggende byer. Gæsterne vil også have mulighed for at smage frisk frugt fra hjemmedyrkning under deres ophold. Hvis de er interesserede, kan de købe hjemmelavet olivenolie og frisk fisk fra værten eller lokale beboere. Alt i alt er dette det perfekte valg for rejsende, der leder efter en autentisk oplevelse og en rigtig ferie i smuk natur.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Stenhus Sršen
Hrvoje Sršen
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Stenhus Sršen annonce er blevet set 2151 gange siden 03.04.2023.