Ferielejligheder KrešoBlace - Dubrovnik region

priser fra € 40 per nat
Detaljeret beskrivelse

Komfortable, nyrenoverede lejligheder i første række ved havet. Muligheden for at bruge en pejs, gratis liggestole, sikret parkering og en velkomstdrink. Faciliteterne ligger 10 minutters gang fra centrum af Blac. I en afstand af 2 km er der en sandstrand, velegnet til kitesurfing.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 400 m
  • Bycentrum: 500 m
  • Dagligvarer: 500 m
  • Restaurant: 500 m
  • Læge: 10 km
  • Apotek: 10 km
  • Bank: 10 km
  • Posthus: 500 m
  • Tankstation: 9 km
  • Busstation: 500 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Krešo
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 5 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Mostar,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2023
Hvil for sjæl og krop!

Vi tilbragte en utrolig afslappende ferie i denne vidunderlige lejlighed i Blace. Indkvarteringen var ren, rummelig og veludstyret og gav os alt, hvad vi havde brug for for et behageligt ophold. Vi nød især den smukke udsigt fra terrassen, hvor vi spiste morgenmad hver morgen med et smukt panorama over havet. Ejerne var yderst venlige og imødekommende, altid klar til at hjælpe og anbefale de bedste aktiviteter og restauranter i området. Strandene var tæt på, den konkrete foran selve lejligheden, byen med småsten 5 minutters gang fra lejligheden og den sandede 5 minutters kørsel væk, og det klare hav glædede os. Denne bolig er det perfekte valg til en afslappende ferie, og vi kommer med glæde tilbage!”

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Lubań ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2023
fedt nok

En meget dejlig tid. Vi tog to lejligheder med en smuk udsigt. Fredelige og rolige omgivelser - fuldstændig afslapning. Venlige værter, hjælpsomme og kommunikative og samtidig ikke forstyrre dit ophold. Bedømmelse 10

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2022
Henstilling!

Lejligheden er rummelig, ren og komfortabel med balkon og en smuk udsigt over bugten. Lige foran lejligheden er en lille betonstrand med liggestole og parasoller til hvile. Byens strand ligger ti minutters gang væk, med butikker og restauranter. Stedet er lille, men charmerende. Den smukke sandstrand Ušće ligger 3 km fra stedet. I det omkringliggende område er der mange forskellige aktiviteter for dem, der ønsker en aktiv ferie (kitesurfing på Neretva, SUP-boarding på Baćinski-søerne, bådture på Neretva, Narona arkæologiske museum osv.) Vi skal også rose de meget venlige værter, som altid står til din tjeneste. For os er dette det rigtige sted for en ferie, og vi vender gerne tilbage i flere sæsoner.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Ivana Nikolić Domjanić Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Krešo annonce er blevet set 16214 gange siden 26.05.2017.