Ferielejlighed MateaBjelovar - Zagreb og det centrale Kroatien

priser fra € 45 per nat
Detaljeret beskrivelse

Kom og nyd en dejlig ferie i vores moderne lejlighed Matea, beliggende i rolige og charmerende Bjelovar! Denne rummelige lejlighed på 70 kvadratmeter kan rumme op til 4 gæster og er beliggende i et roligt og fredeligt kvarter (gade) 2 km fra byens centrum, uden trafik og bilstøj. Lejligheden består af 1 soveværelse, badeværelse, køkken, stue, spisestue, balkon og overdækket terrasse. Indenfor bygningen er der en parkeringsplads til 2 biler og mulighed for at benytte garage, en overdækket terrasse med grill til 10 personer, en legeplads for børn og en indhegnet gård fuld af grønt på 700m2.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Du kan booke et ophold i lejlighed Matea via mobiltelefon (SMS, Whatsapp, Viber) eller via e-mail. Du kan betale 10% af reservationen af lejligheden gennem banken eller, efter aftale, hele beløbet ved ankomst til lejligheden kontant. Afgangstid fra lejligheden frem til kl 12:00 eller efter aftale og ankomst til lejligheden fra kl 14:00 eller efter aftale. Fleksibel ankomst og afgangstid til eller fra lejligheden. Hvis du kommer til Bjelovar med offentlig transport med bus eller tog, står vi klar til at hente dig og returnere dig på afrejsedagen uden gebyr eller ekstra omkostninger.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Gratis afbestilling af overnatningsreservation Forskudsbetaling for overnatning i lejligheden er 10% eller efter aftale uden forudbetaling, hvilket vil sige det samlede beløb ved ankomst i lejligheden.
Afstande
  • Bycentrum: 2 km
  • Dagligvarer: 500 m
  • Restaurant: 2 km
  • Læge: 2 km
  • Apotek: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Posthus: 2 km
  • Tankstation: 600 m
  • Busstation: 2 km
  • Jernbanestation: 2 km
  • Lufthavn: 75 km
  • Sportsaktiviteter: 1.5 km
  • Diskotek: 2 km
  • Kasino: 2 km
Ekstra tilbud
Apartment Matea tilbyder adskillige faciliteter, der vil gøre dit ophold uforglemmeligt. Slap af på balkonen med udsigt over omgivelserne eller nyd fælles stunder i haven med en grill. Der er 2 parkeringspladser og mulighed for at benytte garagen til jeres biler. Den rummelige terrasse er perfekt til afslapning, og det indre af lejligheden emmer af varme takket være pejsen. Komforten og kvaliteten af opholdet er sikret af WiFi, smart TV, IPTV-Netflix, aircondition, centralvarme, vaskemaskine, strygejern, hårtørrer, service, barneseng og mulighed for langtidsleje. Lejligheden giver et lavallergimiljø. Cykler er også tilgængelige for at udforske de smukke omgivelser. Et vaskerum med vaskemaskine sikrer praktisk under dit ophold. Soveværelset med en behagelig seng, smart-tv og elegante møbler giver det perfekte tilflugtssted efter en travl dag. Gå ikke glip af muligheden for en uforglemmelig ferie i lejlighed Matea. Book dit ophold og nyd dette vidunderlige sted! Velkommen!
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Donji Miholjac,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Marts 2024
Enestående

Smuk atmosfære, yderst behageligt sted at bo, rummeligt, rent og ryddeligt. Værterne er vidunderlige, vidunderlige, venlige, dejlige mennesker. Huset har alt hvad du behøver for en fantastisk ferie! Jeg anbefaler det til alle

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Tak skal du have.

Tak Martina for de skønne kommentarer. Det var en fornøjelse at være vært for jer⚘️ I er altid velkomne gæster i vores lejlighed. Lp Anka og Marinko👍

İstanbul,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Marts 2024
Luksuriøs og ren bolig

Det er ikke langt fra byens centrum. En meget pæn og ren bolig. Jeg var meget glad. Mr. Marinko og hans kone er et meget omsorgsfuldt og venligt par. Jeg takker dem meget for alt. Jeg vil anbefale det til alle.

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Ejernes svar
Tak Gökhan!

Tak Gökhan og du var vores søde og kære gæst God rejse til Istanbul Lp

Vinkovci,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Marts 2024
Alle anbefalinger!!!

Alle anbefalinger til lejligheden. Rummelig og varm, komfortabel og moderne indrettet, hele gulvet til rådighed. Værterne er imødekommende og venlige og altid ved hånden på alle tidspunkter. Køkkenet er udstyret med alle de redskaber, der er nødvendige for madlavning, inklusive opskrifter. Nok plads til kæledyr (vi havde to). Vi nød at slappe af under hele vores ophold, fordi gaden er stille og uden trafik. Tak til værterne.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Luna🐕&🐕Aldo

Tatjana og Tiho, tak for den dejlige weekend vi tilbragte med dig og dine og vores kæledyr. Hilsen og alt det bedste. 🐕🐕😊

Anka i Marinko Šarić
Taler:
Kroatisk, Tysk,
Mere om ejeren

Vi er Anka og Marinko, værterne i vores smukke og varme lejlighed Matea, vi står til din rådighed 24 timer i døgnet. Du kan kontakte os på mobilnummer 098/641-041 Velkommen!

Ferielejlighed Matea annonce er blevet set 2329 gange siden 31.10.2023.