Ferielejligheder Villa AstoriaBiograd na Moru - Zadar og dens omgivelser

priser fra € per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Biograd na Moru og Zadar og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Moderne design og fuldt udstyrede studiolejligheder Villa Astoria ligger i en ny og fredelig del af byen ved havet, Kumentu. Beliggende i en fyrreskov sikrer sine gæster privatliv og fred og masser af skygge, mens du nyder terrassen, som har hver lejlighed. Bygningen ligger i nærheden af ​​de vigtigste sandstrand bugten, og restauranter og cafeer og butikker i nærheden. Da centret blev placeret promenade omkring 15 minutter.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling sker kontant ved ankomst til anlægget, og når reservationen er forpligtet til at betale et forskud på 20%. Boravišma skat er inkluderet i prisen. I tilfælde af annullering, er depositum bevares.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 300 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 1 km
  • Dagligvarer: 100 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Ekstra tilbud
I prisen er inkluderet parkering, som vi leverer til alle vores gæster, brug af aircondition og WiFi. Alle vores gæster vil komme til at anmode om ren sengetøj og håndklæder, hvis ophold højere antal dage i huset. På vores receptionen kan du altid tjene kop kaffe fra maskinen og hjemmelavet brandy med en frivillig gebyr. For et gebyr organisere transport fra / til lufthavnen, lystbådehavn, busstation ...
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Villa Astoria
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed+1, Juni 2023
Fantastisk lejlighed og gæstfrihed

Yderst gæstfri vært og ren lejlighed.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Anamaria Čuljak Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk, Spansk,
Mere om ejeren

Hej! Mit navn er Anamaria og jeg er din vært på Villa Astoria. Jeg taler mange fremmedsprog, men tøv ikke med at kontakte mig med dine spørgsmål. Skovle I og munter og kommunikativ person. Jeg elsker børn og dyr. Jeg kan lide at synge, danse og spille, og jeg sport også. Så meget for mig: D

Ferielejligheder Villa Astoria annonce er blevet set 67389 gange siden 28.06.2017.