Ferielejligheder MitjaBiograd na moru - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 20 per nat
Detaljeret beskrivelse

lejlighederne er beliggende i centrum af biograd, 10 minutters gang til stranden lejlighederne er alle air condition. Busstationen ligger 100m til lejligheden og på den måde har de alle nærhed. de kan også forlade deres ting med os, indtil bussen ankommer, det samme gælder for de gæster, der ankommer til foyeren. Alle lejligheder og studier har balkon eller terrasse med stole og markise. Huset er i tre stykker og går ind i en indgang med samme gård.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ved booking af gæsten skal 30% af beløbet på fakturaen eller kuponen bekræfte reservationen. Afrejse skal være indtil 9:00 og ankomst efter 12 timer. hvis du kommer forbi ting, du kan forlade i vores kro og gå til padle eller stranden, indtil lejligheden lander. Alle lejligheder og studiolejligheder har aircondition, samt vandkoger, mikrobølgeovn og køkkenredskaber. sengetøj er vores og håndklæder skal medbringe med dig. Turistskatten for voksne er 1, 50 €, for børn på 12 år 0, 70 €. ekstra seng 3 € hvis brugt.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afstande
 • Hav: 100 m
 • Strand: 200 m
 • Bycentrum: 10 m
 • Dagligvarer: 20 m
 • Restaurant: 50 m
 • Læge: 50 m
 • Apotek: 50 m
 • Bank: 20 m
 • Posthus: 50 m
 • Tankstation: 100 m
 • Busstation: 50 m
 • Jernbanestation: 29 km
 • Lufthavn: 30 km
 • Lystbådehavn: 100 m
 • Sportsaktiviteter: 100 m
 • Diskotek: 300 m
 • Kasino: 50 m
 • Nationalpark: 45 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Gæsterne modtager en velkomstdrink i vores kro, som også kan serveres på en social sammenkomst. Terrassen med grill er også tilgængelig til grilling og socialisering. Mulighed for organiserede udflugter til nationalparkerne Kornati, Krka og Plitvice samt kanosafari på Zrmanja.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Mitja
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 10 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Thörl-Maglern-Greuth,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind A2+2, Juni 2021
Varme værter!

Lejlighederne ligger ca. 150 m fra den nærmeste strand i en stille sidegade til Biograd hovedgade med en smuk indre gårdhave og gratis parkeringspladser! Du vil blive hilst velkommen af familien med en velkomstdrink i deres værtshus! De meget rene og velholdte lejligheder har alle aircondition og er udstyret med alt hvad du behøver (kaffemaskine, mikroovn osv.)! Gode bagerier og en lille købmand er i umiddelbar nærhed. Det daglige marked lige overfor gaden er endnu et højdepunkt. Om aftenen er du om et par minutter i centrum af Biograd med mange gode restauranter og isbarer. Ejerne er altid på stedet for spørgsmål, bekymringer og tip! Vi har været gæster i Pozarina-familien i mange år og føler os meget komfortable og meget velkomne! 100% anbefaling !!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Slavonski Brod,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed, August 2020
Fremragende

Værterne er venlige og imødekommende. Indkvartering er fremragende. Fantastisk beliggenhed. Alt er tilgængeligt og virkelig i nærheden. Strand 5 minutter fra boligen. Varm anbefaling!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Radlje ob Dravi ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Januar 1970
Fantastisk ferie

Fantastisk indkvartering i centrum, men samtidig tæt på havet. Venlige ejere, terrasse og kølig. Vi har ikke brug for aircondition. Myggenet på vinduerne. Vi har været faste gæster i 5 år. Vi bruger forskellige lejligheder. Vi anbefaler!

Anbefalet for : Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Marija i Davor Požarina Annoncering idet 2013
Taler:
Kroatisk, Tysk, Slovensk,
Mere om ejeren

Kære vores gamle og nye gæster! Vi har været involveret i turisme i mere end 30 år, og vi er meget glade for, at vores gæster føler sig hjemme og altid er glade for at vende tilbage. Vi er placeret i centrum, så du ikke har brug for en bil. Især praktisk for gæster, der kommer uden bil, fordi alt er ved hånden. Vi ser frem til alle gæster med god vilje uanset hvor de kommer fra !!!!