Ferielejligheder Green RetreatBibinje - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 90 per nat
Detaljeret beskrivelse

Luksuslejligheder ligger direkte på stranden med en smuk udsigt over havet og en stor pool i fællesarealet. Værelserne er komfortable og elegant indrettede, hver med sit eget badeværelse. Sengene er nye med premium ergonomiske madrasser og puder. Køkkenerne er udstyret med moderne hårde hvidevarer, alle har opvaskemaskine og andre ting gæster skal bruge for at tilberede mad. Alle lejligheder har egen balkon med udsigt over havet og stranden, hvor gæsterne kan nyde morgen- og aftentimerne. Lejlighederne er ideelle for dem, der leder efter ultimativ komfort og er perfekte til familie eller venner, der ønsker at nyde et afslappet kystmiljø.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For en reservation er det nødvendigt at betale 20% forud, eller minimum 2 dages overnatning, hvis det er et kortere ophold. Indtjekning er efter kl. 14.00, og udtjekning er indtil kl. 11.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 20 m
  • Strand: 10 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 500 m
  • Apotek: 500 m
  • Posthus: 800 m
  • Lufthavn: 10 km
  • Lystbådehavn: 1.5 km
  • Sportsaktiviteter: 200 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
I fællesarealet er der en skøn swimmingpool omgivet af grønne områder med udsigt over havet. Denne pool tilbyder et roligt sted at slappe af og nyde de komfortable liggestole, hvor du kan solbade eller slappe af i skyggen af træer eller parasoller. For mindre børn er der også en mindre lavvandet pool, hvor de kan svømme sikkert under opsyn af deres forældre. Komplekset har mere end nok plads til alle gæster (huset har i alt 3 lejligheder) med et tilstrækkeligt antal liggestole og parasoller.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Green Retreat
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Thal,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind A4, September 2023
Fantastisk lejlighed med små mangler

Vi boede i Bibinje med vores 2 teenagere i en uge. Lejlighedens beliggenhed lige ved havet er fantastisk. Rejsen med Google fungerer fint, men der er desværre ikke noget husnummer ved porten, så først tror du, at du tager fejl. Lejligheden er stor nok og forholdsvis moderne. Sengene er nye og komfortable. Desværre mangler der et par småting. Så der er ingen mulighed for at hænge håndklæderne op på badeværelserne. Et par vægkroge ville hjælpe. Toiletpapirholderen manglede også i den ene. Der er generelt ingen hyldeplads eller den eneste lille hylde var så løs, at man ikke kunne sætte noget på den. Køkkenet er ret lille, men har opvaskemaskine. Panderne skal muligvis udskiftes (induktionskomfur, ikke alle pander er egnede til dette), og kaffemaskinen skal afkalkes. Sådan fungerer det desværre ikke. Alt i alt var det en dejlig ferie, og vi kommer måske tilbage. Restauranterne ligger i gåafstand, og der er ikke langt til bageriet eller det lille supermarked.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Ljubljana,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, Juni 2023
Fremragende!!!

Et meget flot nyt og velholdt hus med swimmingpool, fantastisk beliggenhed lige ud til stranden. Dette var den bedste indkvartering i Kroatien, hvor de har holdt ferie med deres familie indtil nu, og den bedste beliggenhed for os i Bibinje. Det tilbyder al den komfort du har brug for - en dejlig moderne lejlighed, swimmingpool, udendørs bruser. liggestole, smuk udsigt over havet. Meget venlige værter, der får dig til at føle dig hjemme. Bibinje er også fantastisk - du kan gøre alt til fods, uden bil, de har en lang promenade ved havet, nok restauranter, bagerier, butikker. Vi vil helt sikkert være tilbage!

Anbefalet for : Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Gordana Sekula
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Green Retreat annonce er blevet set 11507 gange siden 04.05.2023.