Ferielejlighed InnMurter Betina - Kroatiske øer

priser fra € 40 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Murter Betina og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Lejligheden er beliggende nær centrum (100 meter væk) og stranden (200 meter væk) Parkering er tilgængelig i nærheden af bygningen, ca 150 m væk. Lejligheden er i to etager, beliggende på anden sal og loftet i et gammelt stenfamiliehus. Lejlighedens entréetage består af en stue med køkken og et badeværelse, og er forbundet med loftet med en indvendig trappe. Kapacitet 3+1, det vil sige et værelse på loftet udstyret med en stor dobbeltseng 180x200 cm, og en seng til en person 90x200 cm. I stuen kan den tre-personers foldes ud til en behagelig seng på 160x200, der kan bruges af 2 personer. Køkkenet er fuldt udstyret, samt stue og badeværelse (ekstra udstyr: mikroovn, kedel, TV+Netflix, wi-fi, miniline, hårtørrer, sæbe, shampoo), alle åbninger har myggenet. Hvert værelse er individuelt aircondition. Lejligheden har en terrasse på 12 m2, udstyret med fortelt og siddemøbler.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Check-in 15-22 Check-out 7-10 Reservation af overnatning sker ved forudbetaling på 30% af den samlede pris, og de resterende 70% opkræves ved opholdets begyndelse. Aircondition, internet, parkering og brug af to cykler for voksne er inkluderet i prisen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 50 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 100 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 80 m
  • Apotek: 100 m
  • Posthus: 100 m
  • Lystbådehavn: 50 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Inn
Lada Bosna Vukicevic Annoncering idet 2018
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Jeg bor sammen med min familie og arbejder som arkitekt i Split. Jeg arrangerede et gammelt stenhus i Betina i en lejlighed.

Ferielejlighed Inn annonce er blevet set 40273 gange siden 29.06.2018.