Ferielejligheder PaparibaKrk Baška - Kroatiske øer

priser fra € 45 per nat
Detaljeret beskrivelse

Indkvarteringsfacilitet er beliggende i centrum, 3 min gang til hovedgaden, 5 min til stranden, butikker, bagerier, slagtere, restauranter. Center, og alligevel et roligt område med parkering, WiFi, aircondition. Gæsterne kan nyde vores smukkeste stenstrand ved Adriaterhavet, promenaderne ved havet, men også vandre (30 eller deromkring markerede stier på 2-12 km), fordi Baska ligger i en dal, omkring er interessante, stenede, bakker, rige i helbredende urter som salvie, immortelle. Bakkerne er særligt smukke i juni, da enebærene blomstrer, og den berusende duft spreder sig gennem luften. Cykelentusiaster vil ikke fortryde at have besøgt dette område. Der er også afmærkede stier til dem. Hver dag er der udflugtsbåde, der fører turister til de omkringliggende øer (Goli otok, Grgur, Rab). Så det er aldrig kedeligt. Den, der besøger Baška en gang, kommer altid tilbage og sammenligner alle andre lokaliteter med den. Baška er et besøg værd. Lejlighederne er enkle, funktionelle og rene. Vi står til din rådighed for alle oplysninger, og vi vil altid hjælpe.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Vi anbefaler gæstens ankomst efter kl. 16.00, hvilket ikke behøver at være reglen, fordi lejligheden kan være gratis, så gæsten kan komme tidligere. Gæsten på afrejsedagen har ret til at være indtil kl. 10.00 Efter kl. 10.00 skal gæsten forlade lejligheden. Det er ønskeligt, at gæsten betaler et forskud, så vi kan stole på reservationen. Forskuddet er lejlighedsprisen i en dag i den periode, hvor gæsten bookede den.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Annulleringsperioden er 7 dage før ankomst. Hvis gæst annullerer reservationen af berettigede grunde, refunderer vi betalingen.
Afstande
  • Hav: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Bycentrum: 50 m
  • Dagligvarer: 80 m
  • Restaurant: 70 m
  • Læge: 80 m
  • Apotek: 200 m
  • Bank: 200 m
  • Posthus: 100 m
  • Busstation: 50 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Vi har muligheden for en panoramisk bådtur.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Papariba
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Karolina Tancabelić Annoncering idet 2021
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk, Tjekkisk,
Mere om ejeren

Hej, jeg lejer et hus med 3 lejligheder. De er beliggende i centrum af Baska, et sted med den smukkeste strand. Meget velegnet til børn. Baška bugner af promenader og vandrestier. Landskabet er smukt, interessant. Der er mulighed for en panoramisk bådtur. Vores lejligheder er enkle, funktionelle og rene. Vi står til din rådighed

Ferielejligheder Papariba annonce er blevet set 31231 gange siden 05.06.2021.