Ferielejligheder KlemenčićKrk Baška - Kroatiske øer

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejlighederne Klemencic er beliggende i den rolige del af Baška (Zarok), kun to hundrede meter fra en af ​​de smukkeste strande i det nordlige Adriaterhavet og 15 minutters gang fra den gamle Baska-basilikaen. Vi kan tilbyde 4 lejligheder: 2 x A4 / 2 og 2 x A2 / 2. Alle lejligheder har et fuldt udstyret køkken, tv-satellit, aircondition og gratis trådløs internetadgang (WiFi). Parkeringspladser findes i gården af ​​bygningen. Vi er glade for, at vi fra vores sommer i 2016 kan tilbyde vores fjerde lejlighed i stueetagen af ​​vores hus. Ny lejlighed A4 / 2 (ID: 49605) består af 2 soveværelser, 2 badeværelser, køkken og stue med ekstra seng til to personer. Har en opvaskemaskine, en vaskemaskine. . Mulighed for ekstra seng - Sammenklappelig seng på madrashjul, der kan bringes til lejligheden. Den kan bruges til 5. person i lejligheder A2 / 2 eller til 7. person i lejlighed A4 / 2. Gæsterne kan få adgang til en barneseng (efter anmodning), et børnesæde / barneseng (efter anmodning) og en barneseng (efter anmodning)

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Et kæledyr koster 10€ pr. dag. Der kræves forskudsbetaling for reservationen. Betalinger kan ske via bankoverførsel, PayPal, Western Union eller post. Check ind: fra kl. 15.00. Tjek: indtil 10: 00h.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 1 km
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 1.2 km
  • Apotek: 1 km
  • Bank: 1 km
  • Posthus: 1.2 km
  • Tankstation: 20 km
  • Busstation: 1.5 km
  • Lufthavn: 35 km
  • Sportsaktiviteter: 400 m
  • Diskotek: 600 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Velkomstdrink. Brug vores vasketøj -> Vaskemaskine er ikke placeret i lejlighederne ID: 30737, ID: 30738 og ID: 30740, men du kan bruge vores vaskerum udstyret med 2 vaskemaskiner. Vaskeri er placeret i samme bygning som denne lejlighed og har en separat indgang fra gården. Bemærk: Lejlighed ID: 49605 er en vaskemaskine.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Klemenčić
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 12 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Bytom ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, September 2023
Kun positive.

Jeg anbefaler lejlighederne, jeg anbefaler værten, meget sød og hjælpsom. Du føler dig passet på fra begyndelsen. Min lejlighed var fuldt udstyret, vi blev budt velkommen med frugt og rakija og børnene med søde sager. On-site SUP board, cykel, vaskeri. Bogstaveligt talt 3 minutter til stranden, et bageri, restaurant og is i nærheden. Ejeren vil besvare alle dine spørgsmål og rådgive dig om, hvordan du finder rundt.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Ejernes svar
Tak Mariusz

Tak Mariusz.

Harmęże,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juni 2023
Jeg anbefaler!!!!

Perfekt beliggenhed i en rolig del af byen. Meget tæt på stranden. Ejeren er venlig, venlig og meget gæstfri. Lejligheder super udstyret, rene. Den skønne terrasse i lejligheden, omgivet af grønne områder, skaber ideelle forhold for afslapning. Perfekt sted!!!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Ejernes svar
Tak skal du have!!

Kære Paulina. Jeg er glad for, at alt var ok, og at du havde en god ferie i Baška. Tomislav :)

Protivin,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Maj 2021
Fremragende beliggenhed og god bolig

Vi har været i denne lejlighed 6 gange, og vi kan altid godt lide at komme tilbage her, Tomislav og hans kone er gode mennesker, alt er rent og ryddeligt. Vi vil ikke have noget andet, det er et godt sted for os, overalt lidt - mere, restauranter, bageri, forbrug, vandrutsjebaner, attraktioner, is, en lille restaurant til fastfood lige på stranden, bare fantastisk. Kun Klemencic lejligheder til os

Anbefalet for : Aktiv ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Ejernes svar
Tak :))

Tak skal du have :))

Vis alle anmeldelser
Tomislav Klemenčić Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Du er velkommen til at kontakte mig for eventuelle spørgsmål om vores lejligheder eller oplysninger om Baska. Velkommen! :)

Ferielejligheder Klemenčić annonce er blevet set 126113 gange siden 17.05.2014.