Ferielejligheder DinoKrk Baška - Kroatiske øer

priser fra € 59 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Krk Baška og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Kære vores gæster, lejlighed DINO, nyrenoveret lejlighed med balkon, 350 meter fra havet, er beliggende i en stille gade. Det er få minutters gang fra den smukkeste strand på øen Krk, fra promenaden ved havet, fra cykelstier og uberørt natur. Butikker og restauranter ligger 250 m fra lejlighederne. 2 soveværelser (1. værelse dobbeltseng, 2. værelse enkeltseng). For en aktiv ferie kan du bestige de omkringliggende bakker til "Måneplateauet", ad den afmærkede sti og nyde den smukke udsigt over hele Baška-bugten og de omkringliggende øer. Baška er et ideelt sted for folk, der ønsker at nyde den naturlige skønhed og stjernehimlen. Kajak og SUP board til vores gæster, der ønsker at nyde havet og tage til små afsidesliggende strande nær Baska. Et sted, hvor du kan nyde freden og naturen med fuglenes kvidren og duften af middelhavsplanter. Hvis du er en elsker af uberørt natur eller ønsker at flygte fra byens stress og jag og tage en pause fra alt, er vi her for dig. VELKOMMEN !!!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betalingsmodel: forudbetaling på 30% ved reservation, til bankkontoen (kuna eller udenlandsk valuta), resten af pengene betales kontant på ankomstdagen til lejligheden eller få dage før ankomst til lejligheden på d. konto. Turistskat er ikke inkluderet i prisen. Ankomsttid: 14 -17 timer. Afgangstid: indtil kl. 10.00
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
Refusion i tilfælde af afbestilling: op til 60 dage før ankomst - refusion 100% op til 30 dage før ankomst - refusion 50% op til 20 dage før ankomst - refusion 25% Inden for 20 dage før ankomst er der ingen tilbagebetaling af forudbetaling, gæst kan overføre reservationen til næste gratis aftale eller overføre din reservation til næste år. Tak, Tatjana Besic
Afstande
  • Hav: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 400 m
  • Apotek: 200 m
  • Bank: 200 m
  • Posthus: 300 m
  • Tankstation: 900 m
  • Busstation: 300 m
  • Lufthavn: 35 km
  • Lystbådehavn: 15 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Ny i tilbuddet!!!! Kajak og Sup (stand up padling) for alle gæster i vores lejligheder. Gæster der opholder sig længere end 7 dage, gratis brug af kajak eller sup i en dag. For gæster, der bor kortere, er muligheden for at leje en kajak eller sup opkrævet ekstra. Vores lejligheder er i en fantastisk position for folk, der elsker cykling, vandreture, klatring (Portafortuna), gåture i de omkringliggende bjerge og over de smukke havstrande. Kikkert til at se uberørt natur, bjerge eller uforglemmelig stjernehimmel.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Dino
Tanja Bešić Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Kære vores gæster, Vi ser frem til din ankomst med et ønske om, at du har en god tid i vores lejligheder, og at denne ferie vil forblive i dine gode minder. Vi står til din tjeneste under hele dit ophold i vores lejligheder. VELKOMMEN OG NYD !!!!!

Ferielejligheder Dino annonce er blevet set 68514 gange siden 07.02.2020.