Ferielejligheder AdriaticKrk Baška - Kroatiske øer

priser fra € 55 per nat
Detaljeret beskrivelse

SVWEMME POOL, KAYAK, SUP, CYKLING, VANDRE. Vil du slippe for træthed og stress og fylde dig selv med positiv energi, omgivet af oliventræer - kom, vi er her for dig! Ideel for gæster, der ønsker at tilbringe en aktiv ferie og nyde den naturlige skønhed, stjernehimlen, fuglekvidderen, lejlighederne ligger 5 minutter væk i bil eller 40 minutter til fods fra den smukkeste strand. Hus med 5 lejligheder med fælles pool, 3 km fra havet, Lejligheder i hus med pool, beliggende 30 m fra gang- og cykelstien. Du er få skridt fra naturen og vil du nyde uberørt natur og forfriskning ved siden af eller i poolen, er du det ideelle sted. Tag en længere tur op til Måneplateauet og nyd udsigten over Bašćanska Uvala og små øer. Lejligheder med 2 værelser, terrasse, lejligheder med 1 værelse, terrasse, studie til 2 personer, fælles pool, grill. Alle lejligheder har satellit-antenne, aircondition, hurtig gratis Wi-Fi og parkering VELKOMMEN!!!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betalingsmodel: forudbetaling på 30% på reservationstidspunktet, til bankkontoen, og resten af pengene betales kontant på ankomstdagen til lejligheden eller et par dage før ankomst til lejligheden til bankkontoen . Turistskat er ikke inkluderet i prisen. Ankomsttid: kl. 14.00 - 17.00. Afgangstid: op til kl. 10.00
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
Forskudsbetaling refusion i tilfælde af afbestilling: op til 70 dage før ankomst - 100 % refusion op til 40 dage før ankomst - 50 % refusion op til 30 dage før ankomst - 25 % refusion 30 dage eller mindre før ankomst er der ingen refusion af forudbetaling kan gæsten overføre reservationen til følgende gratis aftale eller overføre din reservation til næste år. Tak, Tatjana Bešić
Afstande
 • Strand: 3 km
 • Bycentrum: 300 m
 • Dagligvarer: 300 m
 • Restaurant: 900 m
 • Læge: 3 km
 • Apotek: 200 m
 • Bank: 3 km
 • Posthus: 300 m
 • Tankstation: 1 km
 • Busstation: 300 m
 • Lufthavn: 45 km
 • Lystbådehavn: 10 km
 • Sportsaktiviteter: 800 m
 • Diskotek: 3 km
 • Kasino: 22 km
 • Nationalpark: 175 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Ny i tilbuddet!!!! Kajak og Sup (stand up padling) for alle gæster i vores lejligheder. Gæster, der opholder sig længere end 10 dage, gratis brug af kajak eller sup i en dag. For gæster, der opholder sig i en kortere periode, opkræves muligheden for at leje en Kajak eller Sup yderligere. Brug af den fælles swimmingpool i huset med lejligheder, vi tilbyder gæsterne en velkomstdrink (inkluderet i prisen), mulighed for transport til bestemte destinationer på gæstens anmodning, vaskeservice - mod et ekstra gebyr. Vores lejligheder er i en fremragende position for folk, der kan lide at gå i naturen, cykle, vandre, klatre (Portafortuna), gå i de omkringliggende bjerge og over smukke havstrande. Kikkert til at se uberørt natur, bjerge eller en uforglemmelig stjernehimmel. Velkommen til vores kære gæster!!!
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Adriatic
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 37 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Split,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Adriatic, December 2022
Fantastisk ferie!

Fremragende lejlighed udstyret med alt hvad du behøver til en ferie. Smukt indrettede omgivelser, smuk udsigt over naturen fra terrassen Fremragende gæstfrihed! Jeg anbefaler !!!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Anerkendelse

Tak for din kommentar, hr. Zoran. Vi er glade for, at du nød det. Jeg håber at se dig igen. Med venlig hilsen Tanja

Vinkovci,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, September 2022
en lejlighed

Lejlighederne er smukke, rene, ryddelige og fuldt udstyrede! Værterne er vidunderlige mennesker. Udsigten er perfekt. Alt er på et perfekt niveau. Vi kommer helt sikkert tilbage igen.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Anerkendelse

Tak for anmeldelsen hr. Maj, og vi er glade for, at du nød den. Hilsen hele familien. Tanya

Beograd,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, August 2022
Vores kære Bašćanska!

Hvis du vil have fred, en afslappet ferie, duften af lavendel og basilikum, lavendel, vidunderlige morgener og solnedgange, lange gåture på nærliggende stier - kom til Adriatic Apartments. Hvis du vil have vidunderlige og venlige værter, altid i godt humør og hjælpsomme, så kom til Adriatic Apartments og se selv. Lejligheden er af høj kvalitet, pænt udstyret, meget ren, ligesom poolen. Alt er tæt på - både havet og restauranter i Baška, alt hvad du behøver. Og Krk er vidunderlig. Vi har været her før, og vi kommer igen! Vi ses Tanja! Tak for alt. Vi hyggede os alle sammen, især Lola. :)

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Tanja Bešić Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Kære vores gæster, Vi ser frem til din ankomst med et ønske om, at du har en god tid i vores lejligheder, og at denne ferie vil forblive i dine gode minder. Vi står til din tjeneste under hele dit ophold i vores lejligheder. VELKOMMEN OG NYD !!!!!

Ferielejligheder Adriatic annonce er blevet set 207296 gange siden 20.05.2015.