Ferielejligheder Villa MarićBaška Voda - Split og dens omgivelser

priser fra € 85 per nat
Detaljeret beskrivelse

Villa Marić ligger i en rolig del af Baska Voda, 200 meter fra havet. Villaen byder på en smuk udsigt over havet, øerne og de omkringliggende bjerge. Der er markeder, restauranter og caféer i nærheden. De rummelige lejligheder består af et soveværelse med dobbeltseng, et badeværelse, et køkken, en spisestue og en stue. Der er en sovesofa i stuen. Moderne udstyret lejligheder gør dit ophold mere behageligt: satellit-tv, WiFi, aircondition og nødvendige køkkenredskaber og en terrasse med smuk havudsigt. Foran villaen er der en rummelig parkeringsplads. Parkering i garagen kan tilbydes efter anmodning og mod et tillægsgebyr. De rolige omgivelser omkring huset sikrer fred fra gadens støj og sikkerhed for børn. Det venlige personale står altid til din tjeneste. Vi ønsker dig en varm velkomst og et ønske om at få dig til at føle dig hjemme. Vi håber, du nyder vores lejligheder, og at du vil nyde Baška Voda uforglemmeligt! Vi glæder os til din ankomst!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 500 m
  • Dagligvarer: 500 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 400 m
  • Apotek: 600 m
  • Bank: 500 m
  • Posthus: 800 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Villa Marić
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zielona Góra,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2022
Positiv udtalelse - jeg anbefaler det

Stedet levede op til vores forventninger, alt var som beskrevet på hjemmesiden. Værelserne indeholdt alle de nødvendige ting (inklusive køkken - tallerkener, badeværelse - håndklæder, sæbe, værelser - et stort klædeskab). Der var en egen parkeringsplads. Både lejligheden og hele anlægget var rent. Det var tæt på stranden, selvom man skulle op ad 170 trin, var det ikke et problem for os, der var endnu en blid nedstigning. I nabolaget er der barer, butikker, bagerier og restauranter. Kontakten med ejeren var meget positiv, hun var meget hjælpsom både ved reservationen og på stedet.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Ejernes svar
Tak

Droga Marto, Cieszymy się, że miałeś przyjemny pobyt w naszym obiekcie. Tak for den fine anmeldelse. Jeg håber, vi får en chance for at se dig igen. Życzymy wszystkiej najlepszego i złałamy złówny pozdrowień.

Čačinci,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2022
Positiv vurdering

Meget flot bolig, alt pænt og rent! Bedst af alt, de høflige værter... vi har kun rosende ord

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Tak skal du have!

Kære Josip, tak for de fine bedømmelser. Vi er glade for, at du havde en behagelig ferie i vores bolig. Vi håber at få muligheden for at være vært for dig igen. Venlig hilsen og god dag.

Mara Marić Annoncering idet 2022
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Vi ønsker dig en varm velkomst og et ønske om at få dig til at føle dig hjemme. Vi håber, du nyder vores lejligheder, og at du vil nyde Baška Voda uforglemmeligt! Vi glæder os til din ankomst!

Ferielejligheder Villa Marić annonce er blevet set 19192 gange siden 21.04.2022.