Ferielejlighed JerkovićBaška Voda - Split og dens omgivelser

priser fra € 60 per nat
Detaljeret beskrivelse

Velkommen til Baška Voda! Vores lejlighed er beliggende i centrum af Baška Voda. Hele huset er indrettet som én lejlighed og giver dig fuldstændig privatliv, ideel til en familie. Huset er blevet fuldstændig renoveret. På første sal er der soveværelse med lille toilet, og i stueplan er der køkken, spisestue og stue. Som en del af stueplan er der en udendørs del bestående af gårdhave med udgang til terrasse, rummeligt badeværelse med hydromassagekabine. Huset ligger i en stille gade, nær kirken, og det er kun 1 minut fra havet og en skøn strand. Vi ønsker dig et behageligt ophold på dette smukke sted.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ankomst af gæster kl. 12.00 om lørdagen, og afgang kl. 10.00 om lørdagen. Forskudsbetalingen er 20% af lejlighedens pris, og dens betaling sker umiddelbart efter reservationen, ved at sende pengene til adressen. Betaling for overnatninger kontant ved ankomst.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 30 m
  • Strand: 20 m
  • Bycentrum: 80 m
  • Dagligvarer: 70 m
  • Restaurant: 50 m
  • Læge: 100 m
  • Apotek: 100 m
  • Bank: 90 m
  • Posthus: 80 m
  • Lystbådehavn: 50 m
  • Sportsaktiviteter: 50 m
  • Diskotek: 50 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Denne lejlighed har en parkeringsplads, som er omkring 150 m fra lejligheden. Parkering er inkluderet i prisen.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Jerković
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Prijedor,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Jerković, August 2016
Simpelthen sætte - Fremragende

Lejlighed Jerkovic stærkt anbefale til alle, uanset hvilken type aktiviteter er begunstiget, mens de opholder sig på ferie. Tæt på lejligheden fra kysten, og alle væsentlige servicefaciliteter simpelthen fascinerende, og takket være den fantastiske beliggenhed, er din fred garanteret fordi lejligheden er beliggende i en lille og rolig gade. Vi er fascineret med fordelene suiter, overlegen udstyr og nærhed til stranden og promenaden. Familie Jerkovic, vores fremragende værter og meget professionel service, det er mulighed for at Reard dem og ønsker dem en glædelig jul og nytår med ønsket om at være deres gæster igen i den nærmeste fremtid! Familie Bakic, Prijedor

Anbefalet for : Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Ejernes svar
Mange tak!

Mange tak! Tak for de vidunderlige kommentarer til vores lejlighed, og vi som værter. Jeg håber i fremtiden re din ankomst. Samtidig Jeg ønsker jer alle det bedste for juleferien og en masse sundhed, lykke og succes i det nye år! Hilsner!

Baške Vode,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Jerković, Juli 2016
fantastisk indkvartering

Hilsner primært til meget venlige ejere af Škoda familien fra Brcko. Vi har vacationed alle disse år på Makarska Riviera og første gang i Baska Voda eller på en sådan dejligt hus endnu. Tillykke til dekoration, renlighed og tilgængelighed af alle af et objekt, selvfølgelig, og stranden til resten var bare god kvalitet. Anbefaling for alle starter med de unge for os som en familie, vi havde en komplet overbærenhed. Hvad du ser på billederne er intet i forhold til, hvad du ser, når du kommer. Godt gået, og jeg håber at se dig igen.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Mange tak!

Mange tak for sådanne dejlige kommentarer! Vi er glade for, at du føler dig godt tilpas i vores lejlighed, som vi har opfyldt dine ønsker som kunde, fordi det er vores mål, og at give fin kvalitet og service, især i første omgang er vores holdning til gæster, hvor vi er oprigtige og venlige i vores omgang til det. Tak igen, og vi ville elske for folk at komme og se dette vores lille hytte ved havet! Hilsen fra Baska Voda!

Ante Jerković Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejlighed Jerković annonce er blevet set 53331 gange siden 13.04.2015.