Ferielejlighed RažaRab Barbat - Kroatiske øer

priser fra € 120 per nat
Detaljeret beskrivelse

Apartment Raža er et magisk familiested velegnet til 2-6 personer. Det ligger på 1. sal i et familiehus, og det er kun adskilt fra havet og talrige stenstrande af havens grønne omgivelser. Apartment Raža er det perfekte sted at slappe af med dine kære og nyde duften af middelhavsurter og den fantastiske udsigt fra terrassen over Barbat-kanalen og Dolin Island. Apartment Raža har også sine egne fortøjningspladser til både placeret langs havnefronten foran huset. Oplev livet på øen og skab minder, der vil vare evigt!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Lejlighedsreservation er €250 og betales til vores IBAN, hvilket gør reservationen endelig. Resten af beløbet betales på stedet ved ankomst til lejligheden eller ved indbetaling til IBAN. Adgang til lejligheden er mulig fra kl. 15.30. På afrejsedagen bør du forlade lejligheden senest kl. 10.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
For at modtage fuld refusion af reservationen skal gæster annullere inden for 48 timer efter at reservationen er foretaget, og annulleringen skal ske mindst 14 dage før reservationens start. Hvis gæsten annullerer reservationen 7-14 dage før dens start, vil han modtage en tilbagebetaling på 50% af reservationsbeløbet. En fuld refusion af reservationen er mulig, hvis lejligheden er reserveret af andre gæster, uanset tidspunktet for afbestilling.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 4 km
  • Apotek: 2 km
  • Bank: 4 km
  • Posthus: 4 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 4 km
  • Lufthavn: 55 km
  • Lystbådehavn: 500 m
  • Sportsaktiviteter: 200 m
  • Nationalpark: 16 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Vi har stillet en åben parkeringsplads i skyggen af oliventræer til rådighed for alle vores gæster på bagsiden af huset. Lejlighed Raža er omgivet af en stor have, der er dyrket med stor kærlighed. Der er en grill i umiddelbar nærhed af haven. Haven er udstyret med en udendørs bruser, og for alle gæster, der foretrækker skyggen, er en terrasse ved havet med liggestole og havemøbler til rådighed. For alle vores gæster, der ejer eller lejer en båd, er der foran lejligheden kaj og fortøjninger til både og et værksted, hvor du kan opbevare udstyr fra båden eller ting til stranden Besøg os og udforsk Rab i dit eget tempo . Velkommen!
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Raža
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Rijeka,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6, September 2023
Smuk, rummelig og ren lejlighed

En fremragende lejlighed, der er smukt indrettet i middelhavsstil, meget rummelig og ren. Objektbeskrivelser og detaljer er nøjagtige som i annoncen. Billeder kan ikke i tilstrækkelig grad formidle den fred og skønhed, der venter dig, hvis du beslutter dig for at bo på denne bolig. Vi var mere end glædeligt overrasket ved ankomsten. Lejligheden er flot indrettet, så du går ikke glip af noget. Husholdersken Davorka er meget venlig og gjorde sit bedste for at gøre vores ophold i lejligheden behageligt, vi følte os hjemme. Hun stod altid til vores rådighed og gav os nyttige tips om, hvad vi skal besøge, hvor vi kan spise osv. Rullestensstranden ligger lige under overnatningsstedet, og langs kysten strækker sig en promenade langs havet, som du kan tage hele vejen til selve byen Rab. Vi vil klart anbefale denne bolig, den har en vurdering på 10/10 fra os.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Davorka Peran
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk, Slovensk,
Mere om ejeren

Jeg besvarer mails og opkald og sørger for at alt er helt som aftalt. Jeg er også en sand skatkammer af gode ideer til daglige aktiviteter eller steder at besøge. Det er ikke en overraskelse i betragtning af, at jeg godt kan lide at tilbringe tid i naturen og være aktiv. Vandreture, løb og svømning er mine hobbyer, samt at læse en god bog.

Ferielejlighed Raža annonce er blevet set 3361 gange siden 12.08.2023.